Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy a baj, segíts! Miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy a baj, segíts! Miért nem áll fel?

Figyelt kérdés

Le akartam feküdni a barátnőmmel, de nem állt fel. Csókolóztunk, simogattuk egymást, felállt, nagyon felizgultam rá. Aztán levetkőztünk, és vége. Folyt az előváladékom, de semmi. Azt mondta nem gond, előfordul.

Másnap ugyanez. Harmadjára megint felállt, de már meztelenek voltunk. Amikor be akartam dugni, addigra lekonyult. Látom, hogy rosszul esik neki, talán azt hiszi nem elég jó, de én érzem azt az érzést, amikor fel vagyok izgulva rá, az előváladékom is szinte folyik, de nem tud felállni.

Mit tegyek, már rettegek az estétől, hogy megint mellém fog feküdni és megint nem fogom tudni kielégíteni!

Egy 24 éves srác vagyok.

szept. 11. 20:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Lekéne csekkolnom a barátnődet, hogy kitudjuk zárni, hogy vele van baj.
szept. 12. 05:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Stressz simán lehet, mióta ismered? Orálozott már neked az is segít.. meg az h lazulj el.Ahogy írták előttem igyál meg vmit
szept. 12. 09:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem iszom alkoholt, mivel sportolok. Semmilyen alkoholos cucc nem jöhet szóba. Igen, oráloztunk már, pettingeltünk is, mindig elélveztünk. De a behatolás is csak párszor volt jó kb 2 hónapja. Azóta ahogy odakerül a szitu elkezd lekonyulni, mire behatolnék annyira megpuhul, hogy nem tudom betolni. Annyira ideges lettem legutóbb, hogy kb 5 centisre összement. Azóta kerülöm a barátnőm társaságát.
szept. 12. 10:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező értelek h egeszségesen élsz sportolsz..ez mind szép es jó! De nyilván nem akarod a baratnodet elvesziteni alapból ahogy írsz stresszre utal ami csak fokozódik fog ha nem tudod kielégiteni fiatal korod ellenére.Az ivast is úgy értettem h minimálisan hogy oldódó, nem s...részeg allapotra
szept. 12. 10:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ártana neked semmilyen gyengébb ital. Én is sportolok viszont néha bele fér 1-2 feles.

Ha meg emiatt kerülöd a társaságát és ezt ő érzi akkor abból nem sülhet jó ki.

szept. 12. 10:40
 16/16 anonim ***** válasza:
szart se er az ital, de ugylatszik a kerdezo se akar igazi megoldast talalni
szept. 12. 13:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!