Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a baj, segíts! Miért nem áll fel?
Le akartam feküdni a barátnőmmel, de nem állt fel. Csókolóztunk, simogattuk egymást, felállt, nagyon felizgultam rá. Aztán levetkőztünk, és vége. Folyt az előváladékom, de semmi. Azt mondta nem gond, előfordul.
Másnap ugyanez. Harmadjára megint felállt, de már meztelenek voltunk. Amikor be akartam dugni, addigra lekonyult. Látom, hogy rosszul esik neki, talán azt hiszi nem elég jó, de én érzem azt az érzést, amikor fel vagyok izgulva rá, az előváladékom is szinte folyik, de nem tud felállni.
Mit tegyek, már rettegek az estétől, hogy megint mellém fog feküdni és megint nem fogom tudni kielégíteni!
Egy 24 éves srác vagyok.
Nincs nagy baj, csak te látod most annak.
Ne az legyen a cél rögtön, hogy behatolj.
Egyáltalán mióta ismeritek egymást? Mióta van köztetek testi kapcsolat? Pettingeltetek már eleget? Tudtok egymásnak szexuális örömöt, orgazmust okozni kézzel, szájjal? Élveztetek már el egymástól annyiszor, hogy nincs bennetek stressz, szégyenérzet?
Ha ez mind megvolt, bőven ráérsz utána behatolni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!