Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud egy férfi kielégíteni,ha elmondása szerint eddig nem volt ezzel gondja?
Nem tudok elélvezni,bár nekem több idő kell. Velem van baj,vagy inkább a partnerem adja fel hamar?
Mindig mondja hogy ő könnyen kielégítette a nőket, 3 perc alatt stb. Meg hogy én meg fogok lepődni. Hát. Mikor orálra kerülr a sor,én nagyon másképp élvezném,hiába irányítottam,nem változtatot a technikán.
Eddig 1x sem sikerült elélveznem. Persze én kielégítem mert imádok élvezkedni rajta,csak ez szerintetek egy férfiben mit vált ki,hogy egy nőt nem tud kielégíteni? Mit él meg?
Szerintem az a 3 perc erős túlzás amit mond. Nem konkrétan, de mindkettőtökben van “hiba”. Benned az a hiba, hogy nem tudod magadat teljesen elengedni, átadni az élvezetnek, esetleg nem vagy teljesen felizgulva (inkább felizgatva, mert ez nem rajtad áll) amikor hozzá kezdtek. Benne pedig az, hogy nem hajlandó meghallgatni és változtatni a technikán, nem érdekli az, hogy te hogyan élveznéd. Össze kell szoknotok, és figyelnetek egymás jelzéseire.
N
Ahogy a 2es írja, a tettei határozzák meg, nem pedig az amit mond.A 3 perc meg😂😂😂😂 aha persze.
Mióta vagytok együtt? Vagy ez csak laza kapcsolat?
Hát figyelj mindenki máshogy működik, lehet hogy valakinek elég volt 3 perc, de másnak nem lesz. Vicces módon nekem nőként elég, a barátomnak férfiként rohadtul nem. Szóval kár ilyen átlagokat húzni, nagy valószínűséggel szerencséje volt partnerben és kész.
A szexet minden emberrel újratanulod, nincsen olyan, hogy valaki egységesen k*rva jó szexben, mert így született. Főleg az igények összehangolásán, a jó kommunikáción és a figyelmességen alapul (igen, még a durva szex is azon), max az jó benne átlag felett, aki ezekben jó és gyorsabban meg tudja tanulni mire vágyik a másik. Szóval szépen jelezd neki, hogy 1. ne helyezzen se rád se magára ekkora nyomást, mert ezzel csak ront a dolgon, 2. csinálja amit te mondasz, ne a 3 percre törekedjen. Igen jók néha a 3 perces (akár extrém helyeken zajló) gyors menetek, de azért nekem igényem van a hosszabbakra is. Ahogy látom neked is.
Úgy tűnik ő a hibás, az fontos, hogy úgy csinálja ahogy neked jó, az rossz, ha ezt nem csinálja.
Más férfi tudott már élvezésig nyalni?
Nem tudom, ha tényleg így volt, hogy előtted minden nővel sikere volt, lehet be tudja annak, hogy te más vagy/veled van a hiba, és nem foglalkozik vele.
Minden ember más, mindenkinek más a jó.
"egy férfiben mit vált ki,hogy egy nőt nem tud kielégíteni? "
Te hol élsz? Belőlem pl semmit nem vált ki.
Nálunk a bevált recept az hogy leszop mielőtt szexelünk, elélvezek. Pihennem kell, majd újra orálozik hogy felálljon, ekkor fordulok rá és gyorsan elélvezek belé is. Ez idő alatt ha szeretne el tud ő is esetleg, de ha nem az sem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!