Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után nem volna szabad büdöset érezni?
Figyelt kérdés
Olvastam itt is több hozzászólásban, hogy az egészséges "szexszag" nem büdös. Én viszont általában szoktam érezni a büdit. Az az igazság, hogy... nos... elég erősen "karakteres" aromájú a puncim, bár rendszeresen tisztálkodom, mégis szagos, noha a pasimat nem szokta zavarni. Vannak akiknek hozzám hasonlóan büdös ott alul, vagy ez betegség, fertőzés jele?szept. 10. 21:16
2/7 NemFogodKitalálni válasza:
Nekem is hasonló. Nem mondanám büdösnek, de elég erős “szaga” van annak ellenére, hogy megmosakszok utána intim mosakodóval. A hüvelyemből nem tudom teljesen kimosni a spermát, és ahogy pár órával később elkezd kifolyni, ami keveredik az én folyásommal :D pedig semmi betegségem/fertőzésem nincsen.
4/7 anonim válasza:
Ha egyébként igényes nő vagy, nem egy elhízott tehén, akkor nem gond, sőt...
5/7 anonim válasza:
Kérdezd meg a nőgyógyászod és csináltass egy kenetvételt. Tud ilyet okozni ha kicsit fel van borulva a hüvelyflóra egyensúlya, s ezen nem segít az sem ha naponta 20x fürdesz.
6/7 anonim válasza:
Karakteres aromájú xD milyen cizelláltan fogalmaztad hogy büdös. felkéne keresni egy nőgyógyászt
7/7 anonim válasza:
Nekem nem büdös egyáltalán. Nem lehet, hogy valami gombás fertőzés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!