Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik a lányoknak a péniszem?
Figyelt kérdés
21 vagyok, eddigi partnereim azt mondtak, hogy furcsa a színe nagyon barna a testemhez képest, illetve hogy középen nagyon elvasagodik
Lányok ez tényleg ennyire rossz?
szept. 10. 19:35
11/24 A kérdező kommentje:
Nekem a makk nem kicsi:)
szept. 10. 20:17
12/24 anonim válasza:
Mekkora? Biztos a szűk punciba való:)
13/24 anonim válasza:
Jól van kérdező, akkor csak puncit vadászol te is itt.
Lassan 10-ből 6, péniszen nyafogó kérdésről két hozzászólás után kiderül, hogy csak burkolt önreklám. A többi 4 meg a 10-14 centiseké.
14/24 anonim válasza:
Szerintem szép. Ezzel letudnál rendezni rendesen :)
Mekkora?
15/24 A kérdező kommentje:
14* hat nem mindenki gondolja igy:)
szept. 10. 20:26
16/24 A kérdező kommentje:
13* nem ez volt a cél, csak nem kifiliforma:)
szept. 10. 20:27
18/24 A kérdező kommentje:
21
szept. 10. 20:30
19/24 anonim válasza:
Akkor jó keményen megtudnád dugni a puncim :)
20/24 A kérdező kommentje:
Biztosan:)
szept. 10. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!