Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor a nő elkezdi az orált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a nő elkezdi az orált akkor a férfinak általában már merev a nemiszerve?

Figyelt kérdés

Most lesz az első alkalmam

Nem kell privat

szept. 10. 13:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Jobb esetben igen.
szept. 10. 13:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy igen, vagy nem.
szept. 10. 13:36
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Hacsak nem hirtelen rántja le a gatyát, hanem van egy kis előkészítés, akkor addigra a férfi is felizgul, szóval várhatóan kemény lesz.
szept. 10. 13:36
 4/11 NemFogodKitalálni ***** válasza:
84%
Szituációtól függ, de többnyire merev, igen. Viszont nálunk szokott olyan lenni, hogy kijön a zuhany alól a hálóba meztelenül, én meg rávetem magam :D olyankor még nem szokott neki állni, a számban szokott megmerevedni a farka. De ez a ritkábbik.
szept. 10. 13:40
 5/11 anonim ***** válasza:
97%
Nálam nem mindig volt így, előjáték alatt is pl nem vagyok merev, mert arra figyelek mit hogyan csináljam, mit reagál a másik stb. Lelkileg izgató, viszont nem keményedek meg tőle, mert máshol van a fókusz. Viszont van olyan is, hogy elég kemény vagyok és már úgy indulnak a dolgok.
szept. 10. 13:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Van ilyen is olyan is. Mivel csak lankadtan tudja tövig bekapni, abban van egy külön extra.
szept. 10. 14:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 10-ből 1 vagy max 2 alkalommal van csak már teljesen merevedésem azelőtt, hogy nekikezdene rendesen izgatni kézzel vagy szájjal. Általában csak max félmerev lesz, vagy lankadt teljesen. Így volt az exeimmel is.
szept. 10. 14:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Változó, van amikor igen, van amikor nem és pont az oráltól áll egyenesbe teljesen.
szept. 10. 16:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Életkortól is függ.
szept. 10. 17:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Tapasztalataim szerint általában igen. Tényleg nagyon gyorsnak kell lenni, ha teljesen puhán szeretné látni az ember...
szept. 10. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!