Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet valami baja a nemiszerve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valami baja a nemiszervemnek attól, hogy babaolajat (fültisztításhoz szoktam általában használni) használtam síkosítónak önkielégítéshez?

Figyelt kérdés

Tudom, miért nem vettem rendes síkosítót, miért nem akkor már anélkül, miért nem kerestem inkább csajt...meg egyéb. De a normális válaszolóktól csak azt szeretném tudni, hogy fertőzés, betegség, gyulladás lehet-e attól, hogy ezt használtam.

17/F

2013. okt. 28. 10:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Babaolajtól nem lesz bajod. Gondolj bele mire van kitalálva...
2013. okt. 28. 10:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan rángathatod a gyíkot babaolajjal! Semmi bajod nem lesz tőle. Max ha zavar utána megmosod, de semmi káros hatása nincs. Gondold végig ha valamilyen káros hatása lenne te kenegetnéd vele a gyerekedet? Na ugye hogy nem! Nagy adag a jobb markodba aztán had csattogjon! Hajrá! :D
2013. okt. 28. 11:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! :D
2013. okt. 28. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!