Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tehetném túl magam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném túl magam a barátnőm vallomásán? F28

Figyelt kérdés

A helyzet dióhéjban annyi hogy van egy 10/10es barátnőm, immáron a menyasszonyom. Viszont sok döccenő volt az ide vezető úton.

Én egy jó kiállású, sportos pasi vagyok, viszont az intim méretem elég szánalmas, 9-10cm. Hiába van jól fizető állásom, saját lakás , auto, ez nem kompenzál az ágyban.

A menyasszonyom korábban megcsalt engem, 2x is. De mindig megbocsátottam neki mert tudtam, hogy "csak" szex volt és én vagyok az oka, plusz nagyon szeretem és úgyérzem hogy ő álmaim nője.

Ezért eljegyeztem, ő pedig igent mondott. Megbeszéltük hogy nincs több megcsalás, flört, félre nézés , mindent őszintén megbeszélünk. Hétvégén volt egy kis borozgatás otthon és egyszer csak a semmiből azt mondta hogy ő szeretne más pasikkal is dugni, legálisan az engedélyemmel. Cserébe sosem hagy el, mert ettől függetlenül szeret engem, ez csak testiség. Tudom hogy nehéz neki is mert folyamatosan ostromálják a pasik instán, fb-on, hogy meg akarják ismerni, vagy épp az edzőtermeben leszólítják, ő pedig kielégítetlen miattam.

Ki tudom elégíteni de sajnos nem a farkammal. Van játék otthon illetve használunk pénisz "köpenyt" ami felhúzható és nagyobb lesz tőle, kvázi mint egy protézis. Sajnos mindketten szenvedünk ebben, ő konkrétan nem szeret szájjal kényeztetni mert azt mondja hogy fura érzés számára hogy ilyen kicsi és mindig az jut eszébe hogy egy kisfiúval van együtt.

nem tudom mi tévő legyek, elveszíteni sem akarom, de nem biztos hogy el tudnám fogadni hogy ő félre menjen.

Konkréten xanaxon élek már napok óta.

szept. 10. 11:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%
Én már az első megcsalásnál dobtam volna.
szept. 10. 12:53
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
Mas dugja a nodet, te meg fizeted a szarjait, igazi balek vagy
szept. 10. 13:06
 13/23 mantis religiosa ***** válasza:
42%
Ráadásul feláldozod az egészséged, egy lotyóért?? Térj már észhez!! Beszugerálod Magadnak a saját végzeted, a csaj meg adja alád a lovat. Lépj ki ebből a kapcsolatból minél hamarabb, annál hamarabb fogsz talpra állni. A csaj meg úgysem fog szomorkodni, hamar " vigasztalódnak " az ilyenek.
szept. 10. 13:22
 14/23 anonim ***** válasza:
57%
Hol lehet ilyen férfiakat találni? Érdekelne.
szept. 10. 13:23
 15/23 Furfangos Frigyes ***** válasza:
14! Sajnos több van, mint gondolnád, nem lesz nehéz dolgod.
szept. 10. 13:27
 16/23 anonim ***** válasza:
Ritka szerintem a pénzes jól kinéző pasi, aki még a megcsalást is elnézi. Sok nő álma lenne egy ilyen pasi.
szept. 10. 13:32
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Mit gondolsz miert akar hozzadmenni felesegul?
szept. 10. 13:54
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Jól ki vagy használva, szerelmes vagy belé és a kis liba meg is vezet. Pénzed,házad,kocsid,utazgatás jó neki, csak intimitás ne legyen... azt megkapja máshol.

Hagyd el. Te se azért vagy ezen a földön,hogy a farokméreted miatt kihasznált szerepben élj megalázva, elnyomva. Inkább ne legyen senkim, minthogy így éljek.

szept. 10. 14:26
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd el a nődet, de nagyon gyorsan. Utána menj el terápiára. Lépj tovább rajta és keress egy normális kapcsolatot.

Amit a nőd csinál, az nem a farkad, hanem maga miatt van. Teljesen fölösleges ezt magadra venni vagy elfogadni, hiszen a megcsalás nem oké. A leszbikusoknak 0 centi farok jut, aztán mégis boldogan kibírják. Abban hibázol, hogy ezt elhiszed és hogy megalázkodsz előtte, hogy megengeded hogy ilyeneket mondjon. Ha valaki szeret akkor szeressen a hibáiddal együtt. Vegyetek egy jó kis dildót, menő játékokat, aztán kényeztessétek magatokat meg egymást máshogy, úgy ahogy nektek kielégítő tud lenni. Ha a szexuális életetek pár centin múlik, akkor tényleg van mit javítani rajta.

Fölösleges belemenned a megaláztatásba, megbocsájtani már korábban is kár volt neki, megkérni a kezét, meg fontolgatni hogy ebbe belemész és örökre nyomorba kényszeríted magad az konkrétan a boldogtalanság receptje. Akkor vállald ezt, ha lelkileg sérült vagy, az önbizalmad gatya, és örökké azt érzed, hogy büntetni kell önmagadat.

Miközben kijössz ennek a kapcsolatnak csúfolt katasztrófából menj el terápiára is aztán fogd fel, hogy igen, van akinek kisebb a fasza, dehát istenem, nem ebből áll az élet. Ha elég a magabiztosságod akkor mindenkit ki tudsz majd elégíteni.

szept. 10. 19:25
 20/23 anonim ***** válasza:
Mikor lesz az esküvő?
szept. 11. 06:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!