Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tehetném túl magam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném túl magam a barátnőm vallomásán? F28

Figyelt kérdés

A helyzet dióhéjban annyi hogy van egy 10/10es barátnőm, immáron a menyasszonyom. Viszont sok döccenő volt az ide vezető úton.

Én egy jó kiállású, sportos pasi vagyok, viszont az intim méretem elég szánalmas, 9-10cm. Hiába van jól fizető állásom, saját lakás , auto, ez nem kompenzál az ágyban.

A menyasszonyom korábban megcsalt engem, 2x is. De mindig megbocsátottam neki mert tudtam, hogy "csak" szex volt és én vagyok az oka, plusz nagyon szeretem és úgyérzem hogy ő álmaim nője.

Ezért eljegyeztem, ő pedig igent mondott. Megbeszéltük hogy nincs több megcsalás, flört, félre nézés , mindent őszintén megbeszélünk. Hétvégén volt egy kis borozgatás otthon és egyszer csak a semmiből azt mondta hogy ő szeretne más pasikkal is dugni, legálisan az engedélyemmel. Cserébe sosem hagy el, mert ettől függetlenül szeret engem, ez csak testiség. Tudom hogy nehéz neki is mert folyamatosan ostromálják a pasik instán, fb-on, hogy meg akarják ismerni, vagy épp az edzőtermeben leszólítják, ő pedig kielégítetlen miattam.

Ki tudom elégíteni de sajnos nem a farkammal. Van játék otthon illetve használunk pénisz "köpenyt" ami felhúzható és nagyobb lesz tőle, kvázi mint egy protézis. Sajnos mindketten szenvedünk ebben, ő konkrétan nem szeret szájjal kényeztetni mert azt mondja hogy fura érzés számára hogy ilyen kicsi és mindig az jut eszébe hogy egy kisfiúval van együtt.

nem tudom mi tévő legyek, elveszíteni sem akarom, de nem biztos hogy el tudnám fogadni hogy ő félre menjen.

Konkréten xanaxon élek már napok óta.

szept. 10. 11:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
72%
Egy próbát megér. Sokan vannak, akik erre izgulnak. Cuckoldnak nézz utána.
szept. 10. 11:13
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elszomorítani, de előbb vagy utóbb el fog hagyni, ha nem érzi jól magát veled az ágyban. Most még csak félremegyeget, később meg majd ott is hagy.

Szerintem már most szakíts vele, nálam az sem férne bele egy kapcsolatba, hogy félremegy a másik.

szept. 10. 11:15
 3/23 anonim ***** válasza:
65%

2. Amíg jó fizető állása van addig vele lesz. Miért hagyná el? Szexet ezek szerint máshol szerzi be.

Elhagyni csak akkor fogja, ha talál egy hasonló pénzes pasit akivel a szex is okés, és pont őt akarja, de erre kicsi az esély ugye.

szept. 10. 11:20
 4/23 anonim ***** válasza:
90%

Azt látom, hogy olyan önbizalomhiányod van, annyira alulértékeled magad, hogy olvasni is fájó volt.

Tehát együtt maradsz egy nővel, aki jól néz ki (férfiak...), de tudod, hogy te soha nem leszel elég neki. A menyasszonyodnak mi az állása egyébként?

Figyelj, ha nem az engedélyeddel, akkor az engedélyed nélkül fog félrelépni. Te tudod, hogy melyik a jobb neked. Ha tudsz róla, vagy ha nem.

Én nő vagyok, és mindamellett, hogy nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, én nem tudnám ezt csinálni a helyedben. Mármint ha lenne párom és ő azt mondaná, hogy mondjuk túl lógó mellem van, ezért félre akar lépni olyanokkal, akiknek kerek a melle, de ne aggódjak, azért szeret engem. Elhiszem, hogy az csak testiség lenne. De - mi van, ha valakivel kialakul egy mélyebb viszony? Simán benne van a pakliban (persze szex nélkül is, de azért a szex nagyon könnyen hozzásegít).

A másik: borzasztóan megalázva érezném magam. Hogy én csak így vagyok jó valakinek, ha mással is együtt van.

Ez a véleményem. Ne haragudj, ha hosszú lett és hogy nőként reagálok, de nagyon megsajnáltalak ebben a helyzetben.

Amúgy vannak olyan nők, akik annsira nem igénylik a behatolást, inkább a nyalást, ujjazást szeretik, behatolás csak a párjuk kedvéért van. Ha belemész, hogy a párod félrelépjen, akkor te is félreléphetsz ilyen nőkkel. Akik persze viszonoznák is az orált nyilván, nem csak az ő orgazmusuk lenne a fontos. Fontold meg.

szept. 10. 11:22
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

HA másért nem de a gyógyszer függőséged miatt is ott fog hagyni téged .

Hát eszednél vagy te hogy egy nő miatt tönkre tedd magad azzal a qrva erős gyógyszerrel?

Vagy elviseled vigan, vigyorogav hogy félre dug , vagy szakíts vele mert mindíg félre fog dugni.

Na meg lehet akkor ő fog ott hagyni téged.

szept. 10. 11:37
 6/23 anonim ***** válasza:
39%
Hatalmas kamu az egész.
szept. 10. 11:37
 7/23 anonim ***** válasza:
66%

2x megcsalt es te ezek utan még szóba allsz vele???

De egy luzer ge ci vagy

szept. 10. 11:41
 8/23 anonim ***** válasza:
59%

Lehet, hogy te szereted, de ő nem szeret téged. Ha ezt elfogadod, akkor lehet jövőtök, másképpen nem. Ezt onnan tudom elég biztosan, hogy hasonló helyzetben vagyok, csak én nem az engedélyét kértem a pasimnak, csak közöltem vele, hogy szexelni fogok másokkal. Ha zavarja, mehet isten hírével. Nem ment, fenntartja a látszatot, sőt azóta gyűrűt is kaptam. Nem vagyok belé szerelmes, eleinte vonzott, de már az is elmúlt. Ő fülig szerelmes, nem tetszik neki hogy mással szexelek, de nem fog elhagyni így sem. Miért maradok vele? A pénzéért. Nagyon jómódú, szülőktől örökölt vállalkozása van, a zsebpénzem is hétszámjegyű. Készül a házassági szerződés, mely kiterjed a házasságon kívüli szexre is, az esetlegesen mástól születendő gyermekeim eltartására, kb mindenre. Jólelkű, igazából szeretem mint embert, de szerelmes soha nem voltam, csak vágytam rá. Kielégíteni soha nem tudott, így hamar elszállt a rózsaszín köd is.

A lényeg, ha te szereted is, ő csak érdekből marad veled ha veled marad. Ha neked elég a látszat, akkor nyertél. Ha nem, lépj ki.

27N

szept. 10. 11:57
 9/23 StevenUp ***** válasza:

Én a helyedben szakítanék. Jól fizető melód van, tudsz félretenni tudsz élni. Akkor minek tarts még el egy olyat aki csak ATM-ként tekint rád? Oké hogy 10/10 (szerinted) de attól még anyagilag nem jársz vele Jól, hiszen nem boldog veled, hosszútávon is csak pénzzel tudod megvásárolni a törődését, ráadásul ha jön egy pasi aki keres annyit mint te, ráadásul farka is van, akkor a nő egyből dobbant, ráadásul házasság után X évvel még a vagyonodon is osztoznod kell vele, ha tetszik, ha nem.

Megéri? Megéri egy "10/10" nő miatt tíz év alatt hazavágni amit felépítettél? Ér annyit az a nő? Nem találsz bármikor másikat, szebbet, jobbat? Te mondod hogy jóképű vagy. Innentől kezdve őt bármikor le tudod cserélni egy toleránsabb nőre. A jelenlegi meg úgyis dobbantani fog idővel... gondolkozz logikusan

szept. 10. 12:33
 10/23 anonim ***** válasza:

Gondolj utána: tíz év múlva mikor már nem 10/10-es a hölgy és van két gyerek akik nem a tieid de neked kell eltartani őket, akkor is jó lesz?

Fussál, haver.

szept. 10. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!