Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szex a kölcsönös örömszerzésről szól, akkor pl a szopást miért kell hangulatfüggővé tenni?
Úristen... Hisztiző kisfiú, aki nem kapta meg a kért játékát névnapjára :(
Egyébként írtad is: KÖLCSÖNÖS örömszerzés. Neki nem okoz örömet, szóval így nem lenne kölcsönös.
Értem a problémát, csak hülyeséget hoztál fel, te magad cáfoltad meg a kérdésed.
Amúgy én szeretek szopni, de téged biztos nem szopnálak le.
A kölcsönös örömszerzés azt jelenti, hogy mindkettőtöknek jó, fogd már fel.
Megértem, hogy zavar, hogy nem szop le, de rossz szavakat használsz.
#3 Szerintem meg nem így van, már bocs. Én vakarom a te hátadat,te meg az enyémet, és egyikünk se azért teszi mert neki jó, hanem mert a másiknak az.😉
Szexben önzetlennek is kell lenni, ahogy pl a konyhában sem mindig azért főz valaki,mert élvezi, hanem mert a párjának családjának okoz ezzel örömet.
Most te lehet,hogy élvezed a szopást, de más meg azért csinálja,mert tudja,hogy a másiknak jó. Nőt se mindig kellemes kinyalni, mégis megtesszük, érdekes, hogy ilyen téren nemn nagyon van panasz a női oldalról, hogy a pasi nem csinálják neki.🙂
Többnyire én farkam tisztább mint az ő puncija 😉
Erről annyit, hogy ugyanabban a müszakbeosztásban vagyunk,de más cégnél, 3 műszak, fizikai munka, ráadasul az ővé még pörgős szallagmeló is. Én mindig fürdök munka után a cégnél,ő ott sosem, és van, hogy munka után találkozunk náluk, és otthon sem annyira önérzetes, hogy elsietne előtte fürdeni. Szóval ez nem jött be 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!