Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nőnek miért a kutya póz a kedvence és miért idegenkednek a lovagló póztól?
Figyelt kérdés
szept. 9. 14:09
11/18 Bekecs Béla válasza:
Igazabol itt a férfinek kell tobbet dolgozni. A nőnek csak a hidat kell megcsinálni es hintázni elore hatra.
Hasizombol nehezebb tartania magát az embernek.
Adjatok neki egy eselyt ;)
12/18 anonim válasza:
Nem szeretek hintázni én az intenzív szexet szeretem és főleg én irányítok.
13/18 Bekecs Béla válasza:
En nem szeretem ha a nő irányít. Meg ne sertodj de legtobbetek barbar modjara neki lát mindefele noiesseg nelkul.
En majd tudom mi kell nekik. Minden rezdulesre figyelni kell es patika lesz a vegeredmény. Fiatal koromban sportot uztem abbol, hogy mi az a határ mikor a nő már ennél nagyobbat nem elvezhet.
14/18 anonim válasza:
Én mindkettőt szeretem a lovaglót azért mert én irányítok a kutyát azért mert jobban érzem az adott partnert ahogy a derekamat fogja és jó keményen megdug
16/18 anonim válasza:
13. Hidd el nem barbár módra lovagolom a férjem. Nőies nő vagyok minden értelemben. Nem letudni és gyorsan szeretem hanem érzéssel és intenzíven.
17/18 anonim válasza:
Ez totál egyén függő. Minden csajnak máshogy jó igazán. Nekünk férfiaknak az a feladatunk hogy megtaláljuk, és elhúzzuk a nő orgazmusát.
18/18 anonim válasza:
Ez furcsa, mert én (és az ismerőseim is zömmel) a lovaglást részesítik előnyben. Itt ha jól csinálom kicsit a csiklómat is tudom ingerelni a hüvelyem mellett. A kutyával sincs bajom, kivéve nagyobb méreteknél, ott nem engedem, mert fáj, jobban belém tud hatolni. Viszont nem túl izgató érzés a hüvelyemben, inkább csak akkor szeretem, ha pihenni akarok, mert ninsen semmi dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!