Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben melyik az izgatóbb látvány, különösen kutya pózban, a nagy vagy a kicsi női fenék?
Figyelt kérdés
Tudom hogy izlések és pofonok, de mégis kíváncsi vagyok a véleményekre. A nagy is lehet formás és izgató, ugyanúgy mint a kicsi?ápr. 17. 11:58
A kérdező szavazást indított:
Kicsi
Nagy
A hatalmas nagy
Mindegy
Nem érdekel milyen
49 szavazat
1/17 anonim válasza:
Részemről ez nem a mérettől függ. A csípő és derék szélessége, medence formája, izmok tapadási pontja határozza meg, hogy mennyire vonzó. Na meg a bőrminőség.
2/17 anonim válasza:
Most nem részletezném, de nekem nem a látvány fontos, de a nagy, érzésre, olyan jó, ahogy a gömbölyded forma, az ölemhez ér, az olyan jó, és nőies..
3/17 anonim válasza:
persze, hogy a nagy. kutya pózban pucsítva a kis fenék nemlétezővé alakul.
5/17 A kérdező kommentje:
4# Ezt gondolom én is erről.
ápr. 17. 13:57
6/17 anonim válasza:
A nagy esztétikus, a kicsinél nagyobbnak néz ki a farkam.
7/17 anonim válasza:
Nekem a kicsi.
Alapból is kicsi cickó, kicsi popsi a favorit nálam!
8/17 anonim válasza:
7-es: Kicsi cicko, kicsi popsi, illik a kicsi farkadhoz.
10/17 anonim válasza:
Mindkettővel volt már élmény , sőt naggyal és közepessel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!