Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok megfordult már a fejetekben, a többes szex kipróbálása?
Figyelt kérdés
Akár a fantázia szintjén, vagy akár a valóságban történő megvalósításban? Mennyi esélyt láttok, hogy ezt a vágyat valóra is tudnátok váltani? Milyen felállás jönne be, hármas, párcsere, swinger klub?szept. 9. 09:35
11/13 anonim válasza:
Na ez az, mi is szex közben szoktunk ilyesmitől fantáziálni, de az én feleségemet csak az érdekli, hogy én mit csinálnék más nőkkel. Ez indítja be. Főleg a szűz lányos fantáziák. De arról nem beszélhetünk, hogy ő mit csinálna más pasikkal, mert attól lelombozódik, pedig engem meg az indítana be mégjobban. De ezek csak fantáziák, ha rajta múlik, akkor sose kerül megvalósításra belőle semmi.
12/13 anonim válasza:
11. Mi nőkről és ferfiakril us beszélünk részemről csak hetero alapon.. es n8ncs kizarba h valamikornleszbis valami. 10. Voltam
13/13 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet, szex közben fantáziálgatunk de utána stornozva a téma😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!