Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lehetett ilyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetett ilyen?

Figyelt kérdés

Ma vesztettem el a szuzessegem egy örömlánnyal és még kell hogy mondjam nem sokat éreztem belőle, nem volt teljes merevedesem se.

Valami baj lehet velem?

szept. 8. 21:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj én nem prostival de lebőgtem az elsőnél. Akkori baràtnőm nem is értette mi van. Az elsőnél mindenki izgul pedig nem nagy szám. Nyugi majd belejössz
szept. 8. 22:37
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi ment a zöld :)
szept. 8. 22:52
 13/14 anonim válasza:
0%
Probálkozz fiuknál.
szept. 8. 23:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem csak izgultál.

Meg ez így egy kicsit művi volt, hogy megbeszéled az időpontot, fizetsz érte stb. Nem az ellen vagyok, hogy prostival veszítsd el, csak az okokat mondom, miért lehetett ez a hiba :)

Nem hiszem, hogy baj van veled.

Még hozza kell szokj :)

szept. 9. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!