Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom rendszeresen 1-2 perc alatt végez az aktussal , arra fogja hogy szűk vagyok és nem birja tovább, tényleg ez lehet az oka? Vagy valami más ? Nem akarja tovább csinálni ?
Figyelt kérdés
szept. 8. 19:40
2/10 anonim válasza:
Gyorstüzelő! Sajna sok ilyen pasi van! Képtelenek a rendes szexre, mindig csak kifogásokat keresnek!
Lapát...
3/10 anonim válasza:
Második aktus során is ilyen rövid idő után megy el?
4/10 anonim válasza:
Van ilyen fajta. De akkor igyekeznek máshogyan kielégíteni.
5/10 anonim válasza:
Van annak is szerepe, hogy szük vagy. De az alap gond, hogy gyorstüzelö. Akárhogyan is akarja tovább csinálni, elsül. Gyakorlással azért növelhetö az idö. Mindenképpen követeld meg töle, hogy kézzel, szájjal vagy élveztessen el téged vagy legalább addig vigyen el, hogy elég legyen neked is az 1..2 perc. Második menet szokott lenni?
6/10 anonim válasza:
Hát ez egy hülyeség. Volt egy kisebb farkú srác aki betette és három lökés után elment. Meg volt egy nagyobb péniszű srác aki kb 40 percig bírta. Szerinted? :D
7/10 anonim válasza:
Barátnőm is igencsak szűk, és ha nem izgatom fel nagyon, hogy kitáguljon picit, akkor 2 perc alatt elsülök. Ha kitágul, akkor megy 20-30 perc is.
8/10 A kérdező kommentje:
Nimcs kicsi beki sőt nagynak mondanám
szept. 9. 06:54
9/10 anonim válasza:
Értem. Ezt csak azért írtam hasonlatnak, hogy aki még szűkebbnek érzett, az tovább bírta. És hogy erre max csak ráfogja a férfi, de valójában meg csak arról van szó hogy gyorstüzelő.
10/10 anonim válasza:
Ki kell probáljalak addig nem tudok nyilatkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!