Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férjem aszexuálissá vált,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem aszexuálissá vált, hogy lehet ezt ép ésszel kezelni, megoldani?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk házasok és az utóbbi 1 évben 3-4 havonta vagyunk csak együtt. Korábban sem volt annyira gyakori, már a kapcsolatunk elején is heti 1 volt az átlag.

Nem vagyok rá büszke, de szeretővel pótolom amit tőle nem kapok meg, emiatt szörnyen érzem magam, de elválni sem tudnék tőle az aszexualitás miatt, az mégnagyobb önzőség szerintem. Szexológushoz is járunk de nem nagyon működik a terápia. Próbáltunk ilyen-olyan potencia növelőket is, de semmi hatása.

N28

szept. 8. 19:27
 1/10 anonim ***** válasza:
63%

Nem lehet hogy meleg??

Sokan palástolják azzal, hogy megnősülnek.

Őszintén szólva nem értem miért mentél hozzá, ha már eleinte sem volt kielégítő a szex.

A szerető miatt pedig ne szégyenkezz! 28 éves egészséges nő vagy. Fiatal vagy még nagyon egy fatökű férjhez! (Ne haragudj...)

De amúgy ez simán válóok!

Ha szereted, maradjon barátság. Neki is meg kell értenie, hogy férfira van szükséged! Akitől megkapod, amit ő nem képes megadni neked! Szomorú ilyen történetet olvasni is! Remélem megtalálod a boldogságot!

szept. 8. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A szerető szerintem rövid távú megoldás. Én a helyedben elválnék, nagyon fiatal vagy még.
szept. 8. 20:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
28 vagy, most válj el, mert most még van esélyed családot alapítani egy normális pasival! 10 év műlva már nem lesz.
szept. 8. 20:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Semmi baj a szeretővel, ha a férjed is tud róla.
szept. 8. 21:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Most válnék. Még fiatal vagy ehhez. Most még időben vagy olyat találnod akivel passzoltok és vele családot alapítani ha szeretnél.
szept. 8. 21:53
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Ilyen esetben akkor is jó a szerető ha nem tudja a férj.
szept. 8. 22:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Önző mocsok vagy. Mi az, hogy nem akarsz elválni és még félre is baxol?

Ha meg már az elején szar volt, minek mentél hozzá?

szept. 9. 06:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz ilyenekkel mint a 7.

Egy egészséges szervezet elkéri ami kell neki.

AZ hogy a férj ilyen, az legyen az ő baja.

Félre szexelsz és vagy tudja vagy nem , csináld nyugodtan ez miatt ne legyen lelki ismeret furdalásod.

szept. 9. 08:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Gondolom ha fordítva lenne, hogy a feleségem nem akar baxni ezért szeretőm van, akkor is ilyen megértő lennél.
szept. 9. 14:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a házasságod, ne vedd magadra, ha nem így van!

Én is voltam férjnél. Nekünk az elején működött, gyakran voltunk együtt. Persze, az évekkel ritkult. Én akkor váltam 'aszexuálissá', amikor egyéb problémáink lettek egymással, tehát megromlott a viszonyunk.

Kívántam a szexet és az orgazmust, de nem vele, másra meg nem gondoltam akkoriban, tehát kialudt benne a láng. Csak akkor derült ki, hogy mégsem vagyok mostantól aszexuális, mikor szétmentünk és újra lett vágyam és szexuális életem.

Lehetséges, hogy nem párterápia, vagy közös terápia kéne, hanem neki egyéni?

Nem tudom.

Az én férjem is félrement rendszeresen, mikor ritkultak az együttlétek (bár, ő előtte is megtette), és én ezt tudtam. Ennek tudatában még az a pici vágyam is elszállt iránta, ami maradt.

Mint egy lavina, bedőlt a dolog.

Esetünkben az aszexualitás egy következmény volt a többi problémára, amiket nem tudtunk megoldani.

Remélem, segítettem valamennyit és megoldjátok!

szept. 9. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!