Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor illik erről tájékoztatni a másik felet?
Arról, ha tudod életre szóló nemi betegséged van.
Volt egy lány akivel szexkapcsolat céljából ismerkedtem. Szinte már a célegyenesben jött elő az, hogy olyan képeket küldött ahol kicsit véres volt a puncija-popsilyuk környékén. Én rákérdeztem, először csak annyit mondott, hogy nem szeretne erről beszélni. Ebből már lejött, hogy nem mensi. Végül kinyögte, hogy volt egy partnere akitől elkapott valamit ami gyógyíthatatlan és élete végéig hordozza.
Előtte simán okét mondott arra, hogy tartós szexkapcsolat esetén gumi nélkül dugjam a punciját, fenekét.
Mondanom sem kell, inkább nem találkoztam vele, nem hogy tartósan szexkapcsolatba lépjünk.
Vírusos fertőzés, mondta a nevét is, de nem emlékszem, csak rákerestem.
Nem durva vérzés volt, csak pár csepp.
Én is úgy gondolom, ha valakivel szóba jön a szex ilyen esetben azt illik hamar tájékoztatni és gumi nélkül így nem is lehet szexelni.
Azonnal, amint felmerül a szexuális viszony esélye. Bizony a nemi herpesz örökre szól!
Ja, és gyengébb képességüeknek mondanám; a gumesz nem véd ellene! Nem, akkor se ha kettőt húzol fel és akkor sem ha nincs szopás \ nyalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!