Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti milyen pózban szeretitek a lány popsiját nyalni? Olyankor szétfeszítitek a farpofákat két kézzel?
Általában kutyapózban, de volt olyan is, hogy háton feküdt a partner és én gyertya állásban állítottam. Úgy izgató volt látni az arcát is.
Volt hason fekve, de úgy kevésbé kényelmes.
Mikor térdel az ágyon és pucsít. Kutyapózhoz felkészülve. Olyankor a legszexibb a segglukuk. Szinte kínálkozik...
Picit széthúzom, de legtöbbször azt se nagyon kell olyankor. Nyalom hátulról ezerrel. Punciját, popsiját oda-vissza.
Aztán beakasztok hátulról punciba, a popsiját pedig ujjazom közben. Ha vevő rá, a végén megfarkalom a fingóját is! És jól teledurrantom!
27F
Szeretem ha azt csinálja a pasi amit a 2-es írt...
L
Ha a hasán fekszik a nő pl bugyi is rajta,s csak félrehúzom...
Ez izgat engem a legjobban,főleg ha tanga az a bugyi,s az adott nő sem vékony...
Mert számomra a teltebb nők a legszebbek a világon!
Imádom Őket így is kényeztetni popsiba is nyelvemmel,ujjammal,vagy akár valami anál izgatóval(plug,vagy vibrike)!
Egy szingli pasi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!