Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar tőlem semmit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar tőlem semmit?

Figyelt kérdés

Alig szexelünk a barátommal. Azt hittem ma, hogy lesz valami, feküdtünk az ágyban, éreztem, hogy feláll neki (ölelgettük egymást), mégsem akart semmit.

Ez nem először fordul elő.. én már nem merek kezdeményezni…

szept. 7. 19:37
1 2
 1/14 StevenUp ***** válasza:
0%
Valószínűleg azon gondolkodik, hogy benzinnyomás van, kompresszió is van, és mégis mi a f*szért nem akar indulni...
szept. 7. 19:39
 2/14 anonim ***** válasza:
40%
Ha érzed, hogy feláll neki, mért nem mersz kezdeményezni (folytatást)?
szept. 7. 19:39
 3/14 A kérdező kommentje:
Azért nem, mert az utóbbi időben csak havonta akar tőlem bármit is, és már nem értem mi baja velem, semmi önbizalmam nincs. Megint pont egy hónapja nincs semmi.
szept. 7. 19:41
 4/14 anonim ***** válasza:
18%

Ez annyira "cuki".

Ne ám kinyisd a szád és megkérdezd!

Majd mi itt gyakorin megmondjuk, miért nem akar tőled semmit.

Szerintem azért, mert a Merkúr folyton retrográd.

szept. 7. 19:52
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem egyszer megkérdeztem, nem tud értelmes magyarázatot adni. Sokàig a stresszre hivatkozott, de kb. május óta nulla stressz éri.

Egyébként ölelget, szeretget, csomó programot csinálunk, csak nem fekszik le velem.

szept. 7. 19:56
 6/14 StevenUp ***** válasza:
47%

ma 19:56

Azzal remélem tisztában vagy, hogy a stressz mint jelenség nem egyenlő azzal, hogy valaki éppen dühös, csalódott, vagy ideges.

A stressz csendes gyilkos. Nem látod, nem mindig érzékeled laikusként. És mivel nem tapsra jön hirtelen, hanem hosszabb rövidebb "előjáték" előzi meg, így gyakorlatilag aki stresszel az akkor stresszel amikor épp be van szorítva a feje a combjaid közé... ha egészséges pasi akkor rád fog mászni mikor jobban lesz. Ha nem változik a helyzet, akkor szakember, vagy szakítás

szept. 7. 19:59
 7/14 anonim ***** válasza:
18%
Van masik csaja is aki dönget
szept. 7. 20:10
 8/14 anonim ***** válasza:
23%

Hány éves a férfi?

Öreg?

szept. 7. 20:15
 9/14 anonim ***** válasza:
33%

Ha már ilyen bajok vannak akkor mi lesz ott később, ha majd gyerek is lesz esetleg.

Jabb ha szakítasz vele és keresel egy hozzád illőt.

szept. 7. 21:05
 10/14 anonim ***** válasza:
40%
Ketess mást, mert még fiatal vagy hogy eltékozolj, akár egy percet is az életedből!
szept. 7. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!