Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kell betegnek lenni ahhoz hogy valaki a saját testvérével szexeljen?
Nem feltétlenül azért.
Régebben is volt hogy volt egy 13 éves lány, 15 éves fiú testvér és kíváncsiságból összerakták ami van.
És ma is van ilyen.
De általánosságban ezek egyszeri alkalmak, de akkor is beteg, sokkal több testvér párnál fordul elő mint gondolnátok. Nekem nincs hugom, de ha lenne se vonzana a dolog mert hát mégis csak vérem.
Azt nem mondom hogy egy "mostoha hugicát" már nem vinnék ágyba, de ez már más téma.
Anotalk rég népszerű volt, nemrég felnéztem és teljesen elzüllött oldal, 15-16-17 évesek vannak csak akik "bi" szexuális orientáltságúak és egyből "mekkora neked?" "Van hugod?" És egyebek. Volt időm beszélni pár ilyen emberrel, és hallottam olyat hogy a srác 17 éves a huga 15 és teljesen normális kettőjük között hogy a lány kiveri neki.
Teljesen beteg az ilyen, nem tudom nálatok belefér-e egy "kiveres" testvérek között, nálam erre azt mondom jól van fiatalabban biztos, de az hogy dugjanak az több a soknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!