Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velem van a baj, ha nem jön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, ha nem jön be Dua Lipa?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tetszik az arca, és annyira a teste sem, sajnálom. Énekesként sem nagy kedvencem, van egy dala, ami tetszik, az is azért, mert jó helyről merített ihletet. De elismerem, mint énekes, csak nem áll közel a szívemhez

szept. 7. 06:21
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
45%
Nem, nem veled van.
szept. 7. 06:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem tetszhet mindenki mindenkinek.
szept. 7. 07:09
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Majd átadom neki, hogy sajnálod.
szept. 7. 08:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se jön be.

Azért mert valakit kikiáltanak szépnek, neked nem kell tetszen.

szept. 7. 08:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ki az, de rákerestem, és nekem se jön be.
szept. 7. 09:17
 6/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Mért lenne veled baj? Ahogy te sem jössz be mindenkinek, ugyanúgy neked se jön be mindenki.
szept. 9. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Úgy 2-3 ezelőttig jobban tetszett. Kiveszett belőle a kislányos cukiság. Seggrázó dívamaca lett. Persze így se csúnya, meg az alkatából is kihozta a maximumot. Nincs rajta semmi plasztika, annyi kence fice meg bármelyik világsztáron van, amikor nyilvánosan kell megjelennie.
nov. 20. 10:10
 8/8 anonim ***** válasza:
*évvel
nov. 20. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!