Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaki szex. Van itt olyan lány, aki szeretné kipróbálni? Vagy szereti, de nincs kivel?
Figyelt kérdés
szept. 6. 14:59
2/11 anonim válasza:
Fingszexbe láttam olyan videót, hogy a csaj tényleg élvezi, amikor a teljesen kiszolgáltott helyzetben lévő fiú szájába fingik egy csövön keresztül.
3/11 anonim válasza:
A fekália a világ egyik, ha nem a leggusztustalanabb dolga. Aki ezt bevonja szexbe, azzal szerintem hatalmas gondok vannak.
4/11 anonim válasza:
Szart tudok küldeni olcsón postán. Abba belefürödhetsz és vacsorára is marad. Minek ahhoz neked nő?
5/11 anonim válasza:
Hát jól mondta nagyapám 20+ éve: "Megérett a világ a pusztulásra!" :O -.-
Csak akkor még nem hittem neki, de most már látom, hogy igaza volt! :O
6/11 anonim válasza:
Befőttesüveg szarból is gazdagodtak már meg mai világban. Min vagytok meglepődve?
7/11 gabor49 válasza:
nagyon régóta keresek lányt akit izgat még nem talaltam sajna
8/11 anonim válasza:
Van kaki, meg van szex.
A kettő nekem össze egyeztethetetlen.
Fel nem fogom mit lehet ebben élvezni.
21n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!