Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány idősebb férfinek miért vonzó, ha egy lány még szűz?
Figyelt kérdés
Inkább hátránynak számít, mert tapasztalt nőhöz vannak szokva, nem?szept. 5. 09:05
11/13 anonim válasza:
#10 és aki nem szűz, az már nem is rendes és normális?
nem minden nő kur napi 5 pasival aki már nem szűz
12/13 anonim válasza:
Senkinek nem vonzó egy szűz lány! Pont hogy irritáló az összes! 8-ból 1 szűzre tudom mondani hogy valamilyen szinten jó volt!
Egy nő legyen tapasztalt, de nem szétb...ott!
Ha 30 évesen 2-3 partnere volt akkor az nagyonis rendben van!
K...a ritka már az is aki nem baszik össze-vissza!
És a legfontosabb: ismerje a saját testét! Tanulja meg addigra az orgazmus minden szintjét. Ne akkor kelljen vele próbálgatni a dolgokat!
A témán kívül pedig: kedves, aranyos, végtelenül türelmes, házias, dolgos, nem pasizós!
Én ilyet választottam! Egy igazi főnyeremény!
13/13 anonim válasza:
Engem nagyon nem vonz egy szűz lány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!