Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány idősebb férfinek miért vonzó, ha egy lány még szűz?
Figyelt kérdés
Inkább hátránynak számít, mert tapasztalt nőhöz vannak szokva, nem?szept. 5. 09:05
2/13 A kérdező kommentje:
Kifejted?
szept. 5. 09:24
3/13 anonim válasza:
kevés az önbizalmuk, és így nyugodtabbak, hogy a lánynak nincs kivel összehasonlítania a teljesítményüket.
4/13 anonim válasza:
Nem kell ahhoz idősebnek lenni és semmi köze az önbizalomhoz.
Vonzó csajok esetén a szüzesség annak a bizonyítéka, hogy őket ki is kell érdemelni. És mivel a valódi férfiak szeretik a kihívást, így csak annál nagyobb a dicsőség. :-)
5/13 anonim válasza:
"Vonzó csajok esetén a szüzesség annak a bizonyítéka, hogy őket ki is kell érdemelni."
ez 100 éve talán még így volt, manapság leginkább annak szokott a bizonyítéka lenni, hogy az illetőnek a fiatalabb éveiben valamiért nem jöttek össze a dolgok.
6/13 anonim válasza:
Engem kimondottan zavar ha szűz a csaj, mert még nagyon tapasztalatlan. Nincsen kedvem szüttyögni vele és a farkam is fáj, ha be akarom dugni neki és feszít a szűzhártya. A tapasztalt csajokat szeretem. F31
7/13 anonim válasza:
#5 „ez 100 éve talán még így volt, manapság leginkább annak szokott a bizonyítéka lenni, hogy az illetőnek a fiatalabb éveiben valamiért nem jöttek össze a dolgok”
Nem jöttek össze a dolgok? Sajnálom. :(
8/13 anonim válasza:
Én azt a választ kaptam amikor szűz voltam, hogy azért lennének velem mert tetszik a tapasztalatlanság, hogy teljes mértékben ők dominálnának, rajtuk múlna az egész aktus.
9/13 anonim válasza:
#8 ezek a férfiak nem jutottak el addig a felismerésig, hogy a jó aktushoz mindig két ember kell.
10/13 anonim válasza:
Én nem szeretem a használt embereket: ki tudja, hogy valójában mennyi partnere volt már, így a rendes, normális nőket bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!