Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt gyerek korod legmeghat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt gyerek korod legmeghatározóbb szexuális élménye?

Figyelt kérdés
Kort nemet irjatok
szept. 4. 14:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
A szomszéd fiúval megmutattuk egymásnak,aztán pettingeltünk.L
szept. 4. 15:46
 12/23 anonim ***** válasza:
59%
Oviban alváskor a szomszedkislany atnyult a paplan alatt, fogta és úgy aludtunk el... Igazabol nem tudtam miről van szó, de éreztem vmifele bizsergést..azota is beindit ha véletlenül vagy kevésbé direkt modszerrel idegen nővel testi közelségben kerülök villamoson vagy más egyéb helyen
szept. 4. 15:59
 13/23 anonim ***** válasza:
86%
Közös nyaralás szüleim barataival. Én 12 voltam az ő lányuk szinten . Mi gyerekek közös szobában aludtunk , ott próbálgattunk kézzel ezt azt egymásnak
szept. 4. 16:08
 14/23 anonim ***** válasza:
10%
Amikor egy csapat nyugdíjas pedofil bácsi análba rakott. Fájt, de élveztem. Másnap mentem újra az élményért!
szept. 4. 16:40
 15/23 anonim ***** válasza:
61%

Oviban volt talán 2 ilyen élmeny is, az egyik amikor alvás kozbe az óvó néni kiment pár percre egy lánnyal átnyultunk egymás nadrágjába, felfedezni. Csak tamogatukk egymást ennyi. A másik az meg hátul az udvaron történt 2 lány volt ott es mi 3an fiúk, a lányok tolták le először a nadragjukat aztan mi.

F/24

szept. 4. 17:01
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Elvált szülők gyermekeként. Apa lánya kirándulás. Kempingi férfi zuhanyzó, azóta se láttam annyi féle péniszt és méretbeli különbségeket. L
szept. 4. 17:10
 17/23 anonim ***** válasza:
80%
Közös maszti gimis táborban
szept. 4. 18:13
 18/23 anonim ***** válasza:
87%
Nekem azért vannak kétségeim az ilyen óvodás szzorikkal kapcsolatban. Párom óvónő már lassan 20 éve és azt mondta, h az ilyen óvodában egymáshoz nyilvános sztorik 2 okból sem valósak. Egyik, hogy az ember emlékei 6 éves kor előtti időszakról 98%-ban törődnek, az embernek csak néhány pillanatkép marad meg felnőtt korára sz óvodás korból. Másik, h a nemi kíváncsiság még nincs kifejlődve, így "nemtudatosan" sem nyúlkálnak egymáshoz a gyerekek. Arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag egy gyerek sem maradhat felügyelet nélkül, nincs olyan, h elbújtunk az ovóneni elől meg egyedül voltunk a kislánnyal a wc-ben vagy alvás közben kimenet az ovoneni. Ilyen történetek nem tudnak előfordulni még akarattal sem.
szept. 4. 20:28
 19/23 anonim ***** válasza:

Engem kényszerítettek dolgokra. Nyilvános helyen voltunk, nem akartam, pánikoltam, olyan 14 lehettem.

De azóta is vonz ez a dolog.

szept. 4. 21:44
 20/23 anonim ***** válasza:
75%

"Arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag egy gyerek sem maradhat felügyelet nélkül, nincs olyan, h elbújtunk az ovóneni elől meg egyedül voltunk a kislánnyal a wc-ben vagy alvás közben kimenet az ovoneni. Ilyen történetek nem tudnak előfordulni még akarattal sem."

80-as 90-es években még nem vették ezt olyan szigorúan.

szept. 4. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!