Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felhozzam neki a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhozzam neki a szexet?

Figyelt kérdés
Barátnőm 19 éves, én 20. 1 hete vagyunk egyutt. Lesz egy olyan alkalom, hogy egy kis idore kettesben tudunk lenni. Csokoloztunk mar rendesen meg minden. Amikor talalkozunk, felvessem neki, mint otlet?

szept. 3. 22:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Én nem szavakkal vetném fel, az olyan gáz.

Szerintem sokkal férfiasabb, ha szavak nélkül kezdeményezel, és apró lépésekkel, lassan haladsz tovább. Ha nem akarja, jelezni fogja. Te pedig tiszteletben tartod a kérését.

szept. 3. 22:19
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Hú mekkora idő. Én még 3.5 hónapot vártam hogy legyen valami. Te nem szereted csak punci tulajdonos vagy. Ha szeretnéd együtt döntenétwk róla.
szept. 3. 22:23
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Egy hét után mégis mit szeretnél?

Ja, gyakorolni rajta, tapasztalatokat gyűjteni. Meg aztán vagánykodni a haveroknak, hogy neked már ő is megvolt. Értem.

szept. 3. 22:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Barátom ezt nem felhozni kell, hanem cselekedni! Csók, tipi-tapi és elválik, hogy az adott alkalommal meddig akar eljutni. Ha azt mondja egy határnál, hogy állj, akkor azt fogadd el és ne legyél olyankor se durcás, se akaratos.
szept. 3. 22:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem szavakkal vetném fel, az olyan gáz.

Szerintem sokkal férfiasabb, ha szavak nélkül kezdeményezel, és apró lépésekkel, lassan haladsz tovább. Ha nem akarja, jelezni fogja. Te pedig tiszteletben tartod a kérését."

Kivéve, ha a lányka azt gondolja, hogy nemet mondani olyan gááz.

szept. 4. 00:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Feleslegesen korai. Kétlem hogy egy kapcsolat egyébb aspektusait kimerítettétek volna, például a beszélgetést egymás megismerését.
szept. 4. 03:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Inkabb varj hogy o kezdemenyezzen, majd a fejedhez vagja hogy te csak azt akarod
szept. 4. 06:27
 8/11 Noren1989 ***** válasza:
48%
Petting az mond valamit, Bro?
szept. 4. 06:34
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
Latott mar kukit egyatalan? Es te puncit?
szept. 4. 06:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Utálom, hogyha egy pasi töketlen. Tessék kezdeményezni. Ha nem tetszik úgyis szólok.
szept. 4. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!