Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhozzam neki a szexet?
Figyelt kérdés
Barátnőm 19 éves, én 20. 1 hete vagyunk egyutt. Lesz egy olyan alkalom, hogy egy kis idore kettesben tudunk lenni. Csokoloztunk mar rendesen meg minden. Amikor talalkozunk, felvessem neki, mint otlet?szept. 3. 22:11
1/11 anonim válasza:
Én nem szavakkal vetném fel, az olyan gáz.
Szerintem sokkal férfiasabb, ha szavak nélkül kezdeményezel, és apró lépésekkel, lassan haladsz tovább. Ha nem akarja, jelezni fogja. Te pedig tiszteletben tartod a kérését.
2/11 anonim válasza:
Hú mekkora idő. Én még 3.5 hónapot vártam hogy legyen valami. Te nem szereted csak punci tulajdonos vagy. Ha szeretnéd együtt döntenétwk róla.
3/11 anonim válasza:
Egy hét után mégis mit szeretnél?
Ja, gyakorolni rajta, tapasztalatokat gyűjteni. Meg aztán vagánykodni a haveroknak, hogy neked már ő is megvolt. Értem.
4/11 anonim válasza:
Barátom ezt nem felhozni kell, hanem cselekedni! Csók, tipi-tapi és elválik, hogy az adott alkalommal meddig akar eljutni. Ha azt mondja egy határnál, hogy állj, akkor azt fogadd el és ne legyél olyankor se durcás, se akaratos.
5/11 anonim válasza:
"Én nem szavakkal vetném fel, az olyan gáz.
Szerintem sokkal férfiasabb, ha szavak nélkül kezdeményezel, és apró lépésekkel, lassan haladsz tovább. Ha nem akarja, jelezni fogja. Te pedig tiszteletben tartod a kérését."
Kivéve, ha a lányka azt gondolja, hogy nemet mondani olyan gááz.
6/11 anonim válasza:
Feleslegesen korai. Kétlem hogy egy kapcsolat egyébb aspektusait kimerítettétek volna, például a beszélgetést egymás megismerését.
7/11 anonim válasza:
Inkabb varj hogy o kezdemenyezzen, majd a fejedhez vagja hogy te csak azt akarod
9/11 anonim válasza:
Latott mar kukit egyatalan? Es te puncit?
10/11 anonim válasza:
Utálom, hogyha egy pasi töketlen. Tessék kezdeményezni. Ha nem tetszik úgyis szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!