Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk csináltatok már olyat, hogy amikor aludt a csajotok akkor a farkatokat a szájába raktátok vagy a szájába, arcába töröltétek?
Figyelt kérdés
szept. 3. 21:18
1/13 anonim válasza:
Nem, de vertem rá a fenekére míg aludt
2/13 anonim válasza:
Betegek vagytok.
És hogy néz rátok utánna a csaj? Mit gondolhat?
Felébred azt sem tudja mi van ti meg csak röhögtök rajta?
Mint este aki alvás közben bele nyúl valamelyik lyukba.
Milyen jó lehet erre felébredni. Gondoljatok már bele milyen emberek vagytok?
4/13 anonim válasza:
Nem de már ébresztettem azzal, hogy reggeli ölelgetés közben letévedt a kezem és dugtunk egy hatalmasat :)
5/13 anonim válasza:
4. A kettő nem ugyan az. A te verziod teljesen természetes dolog.
6/13 mandragora.gyoker válasza:
Pulykázni szoktam reggel, amíg nem kell fel :)
8/13 anonim válasza:
Nem, de ő ébresztett már azzal, hogy a farkam a szájában volt. :)
9/13 mandragora.gyoker válasza:
Csapkodni szoktam a farkammal a nőstényeket, hogy kelljenek vár rájuk egy dákó a szájukba :)
10/13 anonim válasza:
9-es, persze pocok, max a saját tenyered csapkodod vele.🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!