Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiara Lord mennyit kérhet egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiara Lord mennyit kérhet egy éjszakára?

Figyelt kérdés
szept. 3. 07:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15%
Biztos sokat, de amennyi néger elkapta már maximum a nemi beteg gondozóba nyersz törzskártyát.
szept. 3. 07:27
 2/11 anonim ***** válasza:
66%

800€ 1 óra

1000€ 2 óra és minden további óra 400€ + a szálloda minden költségét te állód. A csaj pedig nem az olcsó moteleket szereti

szept. 3. 07:46
 3/11 A kérdező kommentje:

ma 07:27

"amennyi néger elkapta már"

Eleve elkell menni HPV szürésre ezeknek a négereknek is,tehát én nem is tudom miről beszélsz.gumi nélkül meg amúgy sem válalná privátban.

szept. 3. 07:51
 4/11 anonim ***** válasza:
12%
Ahogy érzed, nem nekem kell vagyont kiadni egy paplanszájú mű "nőre". :D
szept. 3. 07:56
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
Ahogy a 2-es írja. De ha anált is akarsz, az 400 EUR extra.
szept. 3. 09:01
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Na rákerestem, hogy ki ez a nő. Ezért valaki fizet??? Egy Köböl Anita, vagy Süle Katalin, na igen, értük zsebbe nyúlnék.
szept. 3. 11:01
 7/11 A kérdező kommentje:

6-os

"Ezért valaki fizet???"

Képzeld sokan fizetnek neki,luxus körülmények között él,ha nem fizetnének neki már a hid alatt lakna.Azért az nem jutott eszedbe hogy rajtad kivül más is él a földön akinek más tettszik mint a te általad emlitett hölgyek?

szept. 3. 11:12
 8/11 A kérdező kommentje:

Süle Katalin ohhhh hát hogy néz már ki és milyen vén már? bottal se...

egyébként Kiara Lordnak se fizetnék,a szája ugyan is nem jön be és elégé kiélt arca is van,inkább valami 18 éves tini csajnak fizetnék..

szept. 3. 11:16
 9/11 anonim ***** válasza:
59%

A covid elején 2020 tavaszán 500EUR/óra volt és csak hotelben volt hajlandó menni, ahol rendelsz a szobába pezsgőt, italt, ételt is.

2 óra 900EUR volt, további órák 300 EUR. Egy komplett éjszaka 3000EUR.

Extrákkárt +50EUR (pl arcra spricc, ciciszex), anál + 200 EUR.

Teljes ellátást, fuvarozást te fizetes (sima sárga taxiba nem ül be, csak a fekete Elite Taxi mercibe).

Azt érdemes tudni róla, hogy sokat fogyaszt százon, tehát a piát, főleg a pezsgőt, azt gazdagon rendelheted a szobába és többnyire Moet & Chandon Imperial Brut Champagne szereti, ami szállodákban 30-50 ezer/üveg.

szept. 3. 12:16
 10/11 anonim ***** válasza:
52%
Előbb vinném el egy köre én is Süle Katát mint ezt a Kiara Lordot, de Köböl Anitának még 10,000 EUR-t is adnék egy éjszakára előbb, mint Kiarának 1000 Foriontot, hogy lecopjon
szept. 3. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!