Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket tényleg tud annyira izgatni egy női láb hogy fizetnétek is érte nem is kevés pénzt?paran megkerestek ezzel de ezt nem tudom elképzelni. 19 l
Figyelt kérdés
szept. 2. 16:23
1/8 anonim válasza:
undorító dolog lábakra gerjedni nem képekért pénzt adni. Szexért adni pénzt még jó de képekért gyere le istenem
2/8 anonim válasza:
Még azért sem, hogy a puncidat megmutasd. Nem azért mert nem érdekel, hanem azért, mert én ilyenért nem fizetek.
3/8 anonim válasza:
Én nagyon fel tudok izgulni egy szép női lábra, de nem fizetnék (de ingyen megmutathatnád)
Szerintem vannak akik fizetnének
4/8 anonim válasza:
Erre csak egy jó válsz létezik: Quentin Tarantino....
5/8 anonim válasza:
ha találsz olyan hülyét aki fizet ezért akkor küldj neki képet...de nem kell a sajátodat úgysem tudja meg :)
Ergo mind idióta aki fizet ilyenért.
6/8 anonim válasza:
Én szeretem a női lábakat, ha a nyakamba van.
7/8 anonim válasza:
1-es, NEM undorító dolog lábakra IS gerjedni, amelyik lány ezt nem érti, az érdeklődhet hormonkezeltetés irányában. A többi az undorító, pénzért élvezet pl.
Az Úr Szent NEvét nagy betűvel írod és nem használod ilyen módon!!!
8/8 anonim válasza:
Igazad van az hogy ez Istennek nem tetszik attól én még nem beszélhetek így Istenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!