Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem tudom sajnálni ezeket a csajokat és csak számomra volt tök egyértelmű ez a forgatókönyv?
Van egy női ismerősöm, én férfi vagyok. A történet röviden annyi, hogy 2-3 éve beszélget egy sráccal erotikus témában, képküldözgetés, volt hívás is. 1-1 ilyen beszélgetés között általában 2-6 hónap telik el, de volt egy nagyobb szünet is. Ezek MINDIG a csaj miatt vannak. Végül eljutott addig a dolog, hogy találkoztak, szexeltek is, ami annyit tett ki, hogy a pasi átment a csajhoz megdugta és kész. Nem foglalkozott azzal, hogy a csajnak jó legyen, bármi élvezetes, csak egy sima ürítés módi. A csaj úgy gondolta, hogy ez amolyan szexrandi lesz és komolyabb fajulhat el belőle.
Én előre megmondtam, ha egy csaj így szórakozna velem max megdugnám párszor és ennyi (bár én előre közölve). Szóval lehet ez lesz ennek is a vége. Annyira ez lett a vége, hogy a srác ott helyben közölte, hogy ennyi elég is volt a csajból, többet ne is keresse.
Amúgy nem csúnya csaj, meg nem is hülye, csak a pasi ügyei és pasis dolgai hagynak maguk után nem kevés kivetnivalót. Igazi szeretet prosti kategória, azt hiszi, ha a punciját adja, akkor már többet látnak benne, mint egy lyuk. Lelkileg vannak vele bajok és senkire nem hallgat. Szerinte ez a randi is alakulhatott volna sokkal jobban, ha odateszi magát.
Én egyenesen megmondtam neki, hogy "megérdemelted és ennyit is értél számára, nem tudom miért vártál többet". Szerinte én vagyok a hülye és a bunkó, hogy csak a rosszat látom és így állok hozzá.
Nekem van egy hasonló helyzetű barátnőm (én is nő vagyok). Ő is benne van az irogatós buliba. Már attól is kivan ha 1 napig nem ír a pasi.
Fogom neki mondani, hogy van akinek 2-6 hónapig nem írnak. Ugyhogy az övé egy tuti kapcsolat 😂.
Még sohasem találkoztak élőben. De lesi egész nap a telefont. Már engem is érdekel a csodaf@szu fiú, mert annyit hallottam róla.
Itt a történet valószínűleg azért alakult így, mert a csaj hetekre-hónapokra offolta sokszor a srácot.
Nekem férfiként volt ilyen beszélgető partnerem, később ő hozta fel a találkát, de én megmondtam nem tudom már komolyan venni. Szóval teljesen megértem a srác helyzetét.
Borítékolható volt a történet vége, elég egyértelmű volt, hogy a pasinak csak lyuk kellett és örült neki hogy hirtelen az ölébe pottyant.
A csaj érzelmileg instabil, labilis, hol nagyon kötődni akar, hogy ambivalens érzései vannak ha valaki kötődne hozzá. Egy pszichológus nem ártana neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!