Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30+ os nők szeretitek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+ os nők szeretitek ha megnéznek titeket?

Figyelt kérdés
Szoktatok direkt figyelem felkeltő ruhát felvenni, esetleg olyan nadrágot viselni, ami kiemeli a fehérneműieteket?😀
szept. 1. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Igen, előfordul
szept. 1. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ ki nézi meg... ha az építőipari melósok (és még utána is fütyülnek) annak nem örülnek, ha a jóképű brókerfickó, vagy orvos kinézetű figura annak kifejezetten örülnek.
szept. 1. 22:12
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Ki nem szereti ha megnézik?😀
szept. 1. 22:29
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Én szeretem. Főleg akkor tud jól esni vagy hogy is mondjam meglepni az ilyesmi, amikor egy semmi extra ruhadarab van rajtam. Mert ha ki vagyok öltözve, akkor az ugye eleve figyelemfelkeltő, de ha csak úgy vagyok és úgy is feltűnök valakinek, az különleges.
szept. 1. 22:39
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
szerintem mindenki szereti, ha megnézik
szept. 1. 23:10
 6/10 he84 ***** válasza:
77%
Tévedsz 5-ös válaszoló, mert nem mindenki szereti. Kérlek ne nyilatkozz mások nevében, hisz valójában nem tudhatod, hogy kik szeretik és kik nem. Csak a magad nevében nyilatkozz, láthatóan te szereted. Én például nem szeretem, főleg akkor nem, ha feltűnően néz engem valaki, mert az lehet tolakodó és reménykedő is.
szept. 1. 23:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk csak egy leskelődő huszonéves vagyok, de különösebben én sem szeretem, ha megnéznek, mert nem kirakatba megyek, hanem egy úti cél felé, nem kérek senki figyelméből. Persze itt most főleg a feltűnő és szándékos bámulásra gondolok, diszkréten végigpillantani valakin reflexszerű emberi dolog, de azt általában nem is veszem észre.
szept. 2. 03:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Megnéznek....vagy bámulnak és méregetnek...nem mindegy.

Nyilván ami az embereknek tetszik azt megnézik.

szept. 2. 06:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Inkább úgy mondanám, hogy ma már nem különösebben zavar, régebben kifejezetten nem szerettem.
szept. 2. 08:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel,ha megnéznek.Melltartót nem hordok,a bugyim meg nem látszik.Csinosan meg a magam kedvéért öltözöm.
szept. 2. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!