Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popsiba vagy szájba?
Szűz lányok, akik nem szeretnétek elveszíteni a szűzességetek különböző okok miatt, emiatt választottátok ezt a két megoldást, hogy inkább szájba engedtétek vagy esetleg popsiba?
Hány évesek vagytok?
Nekem a volt párom amíg nem vesztette el velem addig csak órál volt, szinte minden nap.
Utána mikor megtörtént a dolog akkor már mind a három lyuk rendesen meg volt járatva mindig.
Persze kinek mi, mert valakinek az órál szex is a szüzesség elvesztését jelenti.
Jujj véletlen a telefon kijavított, nem vettem észre.
Jó, hogy ez jött le összességében az egészből. 🤣🤣🤣🤔🤔
#4: egyrészt ne kamuzz, a telefon sem ismer olyan szót, hogy "órál". Másrészt ne a telefon javítson ki téged, hanem te a telefont.
Harmadrészt saját magadat minősíted ezzel az igénytelenséggel, én valahogy mindig elolvasom az irományaimat, mielőtt az enterre ütök.
Vannak bajok. Szerintem keress fel a frusztrációd miatt valami szakembert.
#8: tökre nem vagyok frusztrált. :)
Bár igazad van, elég frusztráló, hogy ennyire a béka segge alatt van az ország értelmi szintje, köszönhetően a kormányunk oktatáspolitikájának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!