Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Popsiba vagy szájba?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Popsiba vagy szájba?

Figyelt kérdés

Szűz lányok, akik nem szeretnétek elveszíteni a szűzességetek különböző okok miatt, emiatt választottátok ezt a két megoldást, hogy inkább szájba engedtétek vagy esetleg popsiba?

Hány évesek vagytok?

szept. 1. 13:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%

Nekem a volt párom amíg nem vesztette el velem addig csak órál volt, szinte minden nap.

Utána mikor megtörtént a dolog akkor már mind a három lyuk rendesen meg volt járatva mindig.

Persze kinek mi, mert valakinek az órál szex is a szüzesség elvesztését jelenti.

szept. 1. 14:13
 2/20 anonim ***** válasza:
89%
Nem az orál szex nem jelenti a szüzesség elvesztését. Ez nem egy szubjektív dolog amit ki így, ki úgy értelmez.
szept. 1. 15:35
 3/20 anonim ***** válasza:
63%
#1: engem az érdekelne főleg, hogy miért írod következetesen hosszú ó-val az orált. Így is ejted ki?
szept. 1. 17:07
 4/20 anonim ***** válasza:
39%

Jujj véletlen a telefon kijavított, nem vettem észre.

Jó, hogy ez jött le összességében az egészből. 🤣🤣🤣🤔🤔

szept. 1. 21:06
 5/20 anonim ***** válasza:
67%
Nekem volt anno egy barátnőm aki csak az esküvője után akarta elveszíteni a szüzességét ezért csak orálisan és popsiba engedte, a punciját csak nyalni lehetet. Viszont úgy szeretkezünk mintha ez lenne a természetes. Nagyon jó volt vele, imádtam.
szept. 2. 08:14
 6/20 anonim ***** válasza:
72%
csak száj vagy kéz
szept. 2. 08:38
 7/20 anonim ***** válasza:
72%

#4: egyrészt ne kamuzz, a telefon sem ismer olyan szót, hogy "órál". Másrészt ne a telefon javítson ki téged, hanem te a telefont.

Harmadrészt saját magadat minősíted ezzel az igénytelenséggel, én valahogy mindig elolvasom az irományaimat, mielőtt az enterre ütök.

szept. 2. 09:47
 8/20 anonim ***** válasza:
13%

Vannak bajok. Szerintem keress fel a frusztrációd miatt valami szakembert.

szept. 2. 10:14
 9/20 anonim ***** válasza:
62%

#8: tökre nem vagyok frusztrált. :)

Bár igazad van, elég frusztráló, hogy ennyire a béka segge alatt van az ország értelmi szintje, köszönhetően a kormányunk oktatáspolitikájának.

szept. 2. 10:41
 10/20 anonim ***** válasza:
30%
Aki akar tanul, függetlenül az oktatáspolitikától...
szept. 3. 04:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!