Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold, hotwife párok nő tagjai mit engedtek a vendég pasi(k)nak? Csókolózás, szájba, popsiba élvezés mehet? Vagy csak punciba? Pasik mi izgat fel igazán abból amit a párotok csinál a másik pasival?
Minden izgató, amit a másik pasi csinál vele! Ahogy magához öleli, simogatja, becsúszik a keze a ruhája alá, vetkőzteti, csókolóznak, befúrja a fejét a combok közé, majd behatol. Az emberben kavarog a féltékenység és az élvezet egyszerre. Tudom, hogy a beleegyezésemmel csinálják, de alig várom, hogy végezzenek már és másszon le róla. Jó látni közelről, ahogy az utolsó lökések lassúbbak, de erőteljesebbek és telelövi az általam imádott puncit.
Hát ilyen beteg dolog ez, amiből nem is akarok kigyógyulni!
Akiknél ez rendszeres, azok honnan szerezték a pasit hozzá?
A férjem nagyon szeretné kipróbálni, én is hajlok felé, de egyszerűen nincs ötletem,honnan szerezzünk olyan pasit akihez azért testileg vonzódom is. Úgy gondolom ha fizetőshöz megyünk, az amolyan végszükség.
BÁRHONNAN csak merd vállalni a vágyad.
De szerintem mostanra itt is kaptatok 50 privit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!