Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogy szoktatok szeretkezni a barátnőtökkel? Hogy szereti? Mi az elvárása? Hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
szept. 1. 13:30
2/4 anonim válasza:
Előjátékként szeret játszadozni a farkammal. Kézzel+szájjal.
Aztán én nyalok neki, amikor már jó nedves a puncija, finoman dugni kezdünk. Érzékien szereti az elején, csókolózva, simogatva, általában misszionárius pózban.
Aztán ha kezd beindulni, felülre kerekedik és meglovagol. A végén már keményen hátulról pakolom, kutyapózban. Olyankor már r.banc! Mondja hogy b.sszam meg ahogy csak bírom! Csattogósan! Nyög, sikítozik. Olyankor már én se bírom sokáig. Szex után olyan édes, mint egy kiscica. Bújik, hízeleg. Tisztára nyalogatja a farkam.
Én 22, ő 19 éves.
3/4 anonim válasza:
Szerencsére a feleségem olyan mintha egy pasi lenne mármint a hétköznapi értelemben. Nem szereti a negédes sallangokat....mondjuk van pár játékszer otthon, azzal azért el szoktunk lenni.
4/4 anonim válasza:
34 éves vagyok, a barátnőm(24) elvárása az előjáték. Nagyon szereti, ha a hajába túrok, majd végigsimogatom a hátát, a végén markolászom a popsiját (és közben a cicijét). Esetleg megnyalintom a nyakát és a fülét. Szóval ilyen szokásos dolgok, de nagyon fel tud izgulni tőle. Természetesen szereti a franciát, jól tudja kéz nélkül csinálni. Szívesen fogadja a cuccot, ha a szájában robbanok fel. Szereti a misszit, amikor szorosan egymáshoz tapad a testünk, én meg szeretem a kutyapózt, amikor jó mélyen belé tudok hatolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!