Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éjszakai magömlés/elélvezés?
Figyelt kérdés
Ti mikor keltek fel rá, már ha elélveztetek? vagy élvezés közben?szept. 1. 11:27
1/7 anonim válasza:
Nekem nem volt soha éjszakai magömlésem.
2/7 anonim válasza:
Rengeteget vertem fiatal tiniként, úgyhogy nekem egyetlen alkalommal volt éjszakai élvezésem, de nem ébredtem fel rá, csak reggel vettem észre, hogy spermás a pizsim.
3/7 anonim válasza:
Egyszer volt 12 évesen
Azóta rendszeresen kiverem
4/7 anonim válasza:
Kb 3szor volt. Mindíg azt álmodtan hogy kúrok
5/7 anonim válasza:
Változó, ha egy hétig nincs szex akkor szokott lenni. 28F
6/7 anonim válasza:
Sajnos én sohasem tapasztaltam ilyet. :(
7/7 anonim válasza:
Sosem emlékeztem rá, hogy mit álmodtam. Csak reggel éreztem, hogy nyirkos és ragacsos minden. 28F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!