Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Y generációs, vagy a 18 év feletti Z generációs csajokat tartjátok általában szebbnek?
Nagyon leegyszerűsítve:
Az Y generációsok általában a 30-asok, illetve 40-es éveik eljén járnak.
A Z generációsok meg kb. tinédzser kor végén, illetve a huszas éveik elején járnak.
Kövezzetek meg, de nekem 30-as pasiként a Z jobban bejön. Tavaly jártam egy egyetemista lánnyal, aki a Szegedi Tudományegyetemen tanul. Egyszerűen hibátlan volt a teste. Szerencsésnek tartom magam, hogy vele voltam egy ideig.
---------------
Még valami: a kérdés 18 év felettiekről szól, tehát ilyen 16-17 évesekre ne gondoljatok. Ez illik az én szellemiségemhez is, miszerint 18 év alatti lánnyal nem kezdek ki.
Hát ha Z generációsról beszélünk, akkor ilyen 21-22 éves lány van előttem.
Igen, szebb a testük. De miért???
Egy 30-as nő sem öreg.
Mondjuk ez a téma messzire vezetne, mert a 30-as pasik közül is többen rossz állapotban vannak. 😅
Lehet, jobb bele sem menni inkább ebbe.
30 körül is lehet jó teste, de még 20 körül elég a genetika, fiatalság, addig 30 körül már csak azok néznek ki jól, akik teszenk is érte, és nagy átlagban nézve az embereket (nők és férfiak egyaránt) amilyen rendszertelen életmódot élnek, össze-vissza esznek mindent, nem sportolnak, rendszertelen alvás, sok stressz stb. ez mind hozzájárul ahhoz, hogy sokan 30 körül már "lelakott" állapotban vannak.
Tudok olyanokat, akik rendszeresen edzenek, minőségi étrendjük van, és figyelnek a regenerálódásra stb. és 35 körül is olyan testük van, hogy a legtöbb 20 éves is megirigyelné, de az ilyen nagyon ritka, mert az emberek lusták. Másrészt elkényelmesednek, meg keresik a kifogásokat hogy két gyerek, meg munkahely stb. mellett ez nem prioritás, hogy dughatóan nézzenek ki.
30 éves elmúltál és még csak most tűnt fel, hogy az emberi test fiatal korban van topformában? Eddig egy barlangban éltél?
Elárulom neked, te se nézel már ki olyan jól, mint egy 22 éves sportos srác :D Gondolom a tükörbe nézésig még nem jutottál el, csak a nők kritizálásáig. Jellemző.
Mikor érdeklődtem a MÁV start kártya után, a pénztáros rákérdezett, hogy 26 év feletti, vagy alatti vagyok-e?
Nem egyértelmű, ugyanis fiatalabbnak nézek ki a koromnál.
Én alapvetően elégedett vagyok magammal, és ezért teszek is. Nem dohányzom, nem iszok alkoholt, a napra sem szeretek kimenni sokat, mert öregíti a bőrt.
Félek az öregedéstől. 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!