Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi csak annyit mond mindig hogy hiányzol és imadlak akkor nem szeret?
Igy van nem szeret
Jobb ha ott is hagyod a ge**be
Pontosan! Ha nem azt mondja, hogy ,,szeretlek", hanem azt, hogy ,,imádlak",az egyértelmű jele, hogy semmit nem érez irántad. Hiányzol neki? Pff.... a milliók is hiányoznak neki! Viselkedése olyan, mintha szeretne? Dehogy szeret!
Aki nem értené az iróniát, annak itt a normális válasz:
Kicsi lány! A férfi minden megnyilvánulás arra utal, hogy akar téged, odavan érted, szeret téged! Ne gondolj túl dolgokat! Jelenleg ez a felállás, szóval élvezd ki, hogy olyan pasival vagy, aki meg van őrülve érted! Ne érdekeljen meddig tart, csak élvezd ki amíg tart és ne stresszelj hülyeségeken!!!!!!!!
És egy pár napja még én lettem lehurrogva, amikor meg merészeltem említeni, hogy egy nőnek mennyire nehéz a kedvében járni.
Remélem, hogy az emlegetett szamár magára ismer, és ennél a kérdésnél nem rántja hirtelen magára a szemellenzőt! 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!