Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim rész környékén piercing? (punci,mell, farok stb.)
Érdekelne mindkét fél véleménye piercingesként nem fura ilyen helyre vagy környékére tenni?
Akinek van annak meg nem volt kinos/ciki nyilván fáj ez biztos de mi az ok aki ilyen helyre akar?
Nincs és nem is tetszik egyáltalán.
Akik ezt csináltatják ott fejben van a baj, valami hiányzik nekik és önértékelési zavara van.
Fejben mindenkinél „van valami baj”, hiszen ép pszichéjű ember nem nagyon van, mindenkinek van valami szorongása, kényszere, kattanása, még az úgymond teljesen normális embereknek is. Kis önismerettel és önkritikával ez belátható.
Az is igaz, hogy rendre hiányoznak az embernek dolgok, de én nem azért szúrattam piercinget annó, amire gondolsz, hogy valami hiányzott a szexuális életemből. Önértékelési zavarom sincs, nem
tartom magam se szarnak, se isteni pasinak, mert nem is vagyok az.
Hogy a kérdésre válaszoljak, engem
marhára nem érdekelt, hogy ki csinálja, egy kigyúrt kopasz faszi volt amúgy, de mondta, hogy rendszeresen csinál ilyet, nem vagyok fehér holló, ez a leggyakoribb fajta, amit én kérek. De nem foglalkozol olyankor azzal, hogy jaj, egy faszihoz tartozik az egyik gumikesztyűs kèz, ami fogja a faszod, és a másik, amivel mindjárt átszúrja egy tűvel a fitymaféked.
Nekem ott van két nagyon pici golyós karika, egy fekete meg egy ezüst, mert már kettő is befér, kitágult. Mi jó benne? Marhára izgatja az erogén pontot ott a makk alatt.
Piercerként abszolút nem fura, de sokan vannak, akik kezdetben intimet nem vállalnak, vagy csak nőit.
Számora minden piercing egyforma. Egy fém, ami áthatol a test egyik részén. A legtöbb piercingnek nincs semmilyen értelme azon kívül, hogy az illetőnek esztétikailag szép. Bizonyos piercingek adhatnak szexuálisan pluszt, de olykor mínuszt is.
Nyelvpiercing pont az egyik klasszikus példa erre. Ha valaki jól tudja használni, akkor hatalmas gyönyört tud vele kreálni a párjának, legyen az bármelyik nem része. Ha valaki nem tudja, akkor akár sérülést, fájdalmat is tud vele okozni.
A bimbóékszer megosztott dolog. Van, akinek felerősíti az bimbó ingerlésénél a hatást, van, akinek szinte érzéktelen lesz tőle a bimbója.
A női intimeknél a VCH és HCH az, ami a nők számára ad, vagy ahat pluszt, főleg ha az illetőnek érzékenyebb a csiklója.
A christina, a külső szeméremajak és a belső szeméremajak piercingek csupán díszek. Tényleg semmi pluszt nem adnak fizikálisan, csak mentálisan, látvány oldalról. A belő ajaknál a férfinak akkor adhat pluszt, ha valakinek nagyon szűk a horizontális vaginális átmérője, mert akkor képes a hívmesszőt ingerelni.
A glans vagy magyar nevén csikló piercing, legyen az horizontális vagy vertikális, szintén olyan, mint a bimbó ékszer. A legtöbbeknek ad pluszt, ha ingerlik, de vannak, akiknél az ingerlésre kifejtett hatás sokat csökken. A princess albertina (női hugycső piercing), és a fourchette (gát piercing) olyanok, hogy a női oldalnak nem adnak pluszt, de megfelelő ékszerrel a hímvesszőt képesek pluszban ingerelni adott körülmények között.
Leggyakoribb a VCH és a christina itthon.
A férfi intimek közül gyakorlatilag a guich (keresztgát piercing), hafada (zacsipiercing), pubic (hímvesszőtő piercing) azok, amik csak látványügyileg adnak pluszt.
A makkon áthaladó ékszerek és a upper frenum ékszerek mind a két félnek adnak, vagy adhatnak pluszt. A frenum ladder, vagy sideroad/side frenum azok, amik csak a nőknek adnak pluszt.
A leggyakoribb itthon a sima frenum és a PA.
Az, hogy kinek mi az oka, nagyon változó. Van aki lázad vele, van aki a szexuális életét dobja fel, vannak akik párban jönnek és főként a kíváncsiság hajta őket. Vannak, akiknek csak tetszik, de volt már, hogy egy fogadás vesztese nyert némi plusz fémet magának odalent.
Aki piercernek meg, annak számítania kell az olykor extrém kérésekre is és az intim piercingek nem tartoznak az extrém kategóriába bele. Sokkal hétköznapibb, mint egyesek gondolnák.
Az intim tetoválásokkal detto pont ugyan ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!