Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/7 anonim válasza:
Több tetkó is, alkar, csukló, lapocka, boka. Piercing nincs, max. fülbe szeretnék.
2/7 anonim válasza:
Fülben 3-3 fülbevaló, plusz a bal fülemben egy karika a porcban. És az orrcimpámban egy köves piercing
5/7 anonim válasza:
Volt egy munkatársam 27 éves csaj, nem hittem el, de megmutatta, hogy az egyik kis ajkában volt egy kis karika, mondtam neki, hagy nyaljak vagy hagy dugjak meg egy ilyen puncit az lenne a vágyam, azt mondta, majd talán később, azóta lelépett ...
6/7 anonim válasza:
14 tetoválás testen + szemöldök, szemhéj.
Piercing ajak fölött oldalt. Köldökben, nyelvben is volt, de már kivettem jó ideje.
7/7 anonim válasza:
Piercing 3x próbálkoztam, mind 3x begyulladt és kidobta a bőröm.
Alkalmon vám egy koi ponty 4 japán írásjellel, hátam bal részén meg az ükapám verse:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!