Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Kényelmi, rutin vagy inkább élvezet miatt?
Nálunk ha mellre megy például akkor szereti szét kenni, masszírozni magán, aztán szépen megszárad, vagy kéri hogy tegyem vissza és dugjam így hogy rajta van a finomság és úgy keni szét magán közben.
A párom mindig lenyeli. Az elsőnél még csodálkoztam, amikor mondta, hogy nem kell zsepi. :) Most már csak átadom magam neki és jöjjön aminek jönnie kell.
46F
"Nálunk ha mellre megy például akkor szereti szét kenni, masszírozni magán, aztán szépen megszárad, vagy kéri hogy tegyem vissza és dugjam így hogy rajta van a finomság és úgy keni szét magán közben."
Az izgatóan hangzik nagyon. Az enyém sajnos nem szereti ezt, esetleg a farkammal szoktam kicsit szétkenni, ha mégis a melleire megyek el, és aztán utána a szájával letisztogatja a farkam, ez mondjuk nagyon izgató. Nekem lelankad teljesen elélvezés után, nem vagyok képes második menetre, pedig jó lenne néha.
3as voltam.
Én inkább a hatalmas nagy lógós csöcseimre kérem, amit a párom a makkjával szétken rajta. A bimbóm nagyon élvezi, mert brutálisan megkeményedik.
56N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!