Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok? Kényelmi, rutin vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Kényelmi, rutin vagy inkább élvezet miatt?

Figyelt kérdés
Amikor kézzel, vagy szájjal elègìted ki párod. Kizárólag azért nyeled le hogy ne menjen hajadra, ruhádra?

aug. 31. 11:44
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Nekem a partnerem egyszerűen szereti. Így legtöbbször orálisan fejezi be és le is nyeli, néha van hogy lecsorgatja miközben hevesen bólogat a végén, de utána le nyalja le szopogatja róla.
aug. 31. 11:54
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Nem nyelem le, pont azért amiket leírtál.
aug. 31. 12:54
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Barátnőm sokszor akkor is a szájába kéri, ha én a melleire akarnék élvezni. Egyrészt konkrétan imádja az ízét, másrészt sokkal egyszerűbb, nem kell azonnal kimenjen mosakodni,csak lenyeli, és kész, mehet az utójáték, elnyúlás az ágyon.
aug. 31. 12:56
 4/10 anonim ***** válasza:
32%

Nálunk ha mellre megy például akkor szereti szét kenni, masszírozni magán, aztán szépen megszárad, vagy kéri hogy tegyem vissza és dugjam így hogy rajta van a finomság és úgy keni szét magán közben.

aug. 31. 13:20
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Én élvezetből nyelem le
aug. 31. 13:21
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
Nem nyelem le. Pont hogy kényelmesebb kiköpni mint lenyelni hogy aztán oda okádjak.
aug. 31. 14:27
 7/10 anonim ***** válasza:
28%
Én kényelemből, rutinból és élvezetből be se veszem a számba.
aug. 31. 15:56
 8/10 anonim ***** válasza:
73%

A párom mindig lenyeli. Az elsőnél még csodálkoztam, amikor mondta, hogy nem kell zsepi. :) Most már csak átadom magam neki és jöjjön aminek jönnie kell.

46F

aug. 31. 17:13
 9/10 anonim ***** válasza:

"Nálunk ha mellre megy például akkor szereti szét kenni, masszírozni magán, aztán szépen megszárad, vagy kéri hogy tegyem vissza és dugjam így hogy rajta van a finomság és úgy keni szét magán közben."

Az izgatóan hangzik nagyon. Az enyém sajnos nem szereti ezt, esetleg a farkammal szoktam kicsit szétkenni, ha mégis a melleire megyek el, és aztán utána a szájával letisztogatja a farkam, ez mondjuk nagyon izgató. Nekem lelankad teljesen elélvezés után, nem vagyok képes második menetre, pedig jó lenne néha.

3as voltam.

szept. 1. 09:32
 10/10 anonim ***** válasza:
53%

Én inkább a hatalmas nagy lógós csöcseimre kérem, amit a párom a makkjával szétken rajta. A bimbóm nagyon élvezi, mert brutálisan megkeményedik.

56N

szept. 1. 14:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!