Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Ariana Grande vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ariana Grande vagy Selena Gomez a jobb csaj szerintetek?

Figyelt kérdés

ma 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Selena jobb volt mindig. Ariana ahogy mostanába kinéz . Borzalmas.
ma 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
60%
Selena Gomez. Mindig is imádtam őt. Ariana csontkollekció (nem tudom h beteg e vagy bármi)
ma 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
A 20 éves Ariana baromi jó nő volt. De mostanra szörnyen megváltozott. Ma már Selena néz ki jobban, de ő is elég átlag asszonyos lett.
ma 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
Régen Selena bejött, de amilyen képeket mostanában láttam róla, azok alapján meghízott meg minden, rá sem ismertem. Most már nem tetszik. Ariana irtó cuki, jobban tetszett mint Selena de az utóbbi időben nem tudom mi történhetett vele, mert az arca iszonyatosan megváltozott. Mint ha 15-20 évet öregedett volna hirtelen. Így már nem jön be ő sem.
ma 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ariana volt, mielőtt szétvagdosta az arcát...

Ennyire felesleges dolgot. Egy gyönyörű arcból csinált valami szörnyet.

Selena ettől nem lett vonzó, de amit Ariana tett magával, az iszonyú csalódás.

ma 19:44
 6/6 anonim ***** válasza:
88%
Egyértelműen Selena, nyilván mostanság nincs a legjobb formában, beteg, nem tehet róla. De ezzel együtt sokkal jobban bejön. Kb. 5-10 évvel ezelőtt bitang jó nő volt.
ma 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!