Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam apám péniszét?
Figyelt kérdés
Apàmnak van új barátnője, azt hitték később érek haza. Belèptem az ajtón és apám pont akkor igyekezett a fürdőbe álló farokal.
Soha nem làttam apàm farkát,nálunk ez mindíg is tabunak szàmitott hogy egymás előtt meztelenkedjünk.
Szégyenlem de nagyon felizgatott a làtvány, van hogy szoktam maszturbálni is. Szerintetek el fogom ezt tudni felejteni?
21 éves lány vagyok és van barátom.
aug. 31. 08:56
11/18 anonim válasza:
Biztos a baràtod farka olyan kicsi apué meg igazi FFI
12/18 anonim válasza:
Most már minden pasidban azt a méretet, látványt fogod keresni.
14/18 anonim válasza:
Egy normális családban szóra sem érdemesek az ilyen dolgok. Soha nem fogom megérteni az olyan családokat, ahol tabu a meztelenség, ráadásul még ügyet is csinálnak abból, ha meglátnak valakit meztelenül.
16/18 A kérdező kommentje:
Lehet azért fogott meg annyira a làtvàny mert a baràtomé sokkal kisebb, és a barátom ez első az életemben. Az ő farkán kívül nem láttam mást eddig
szept. 1. 05:26
17/18 A kérdező kommentje:
#13 milyen volt neki? Vastag és hosszú sokkal nagyobb mint a barátomé. De ő mégis az apám, és ez zavar a legjobban hogy felizgultam a làtvànyra
szept. 1. 05:28
18/18 anonim válasza:
Az érzéseit az ember nem tudja irányítani. Nálad ez fejben nem tabu, fogadd el.
(Az érzéseit, tehát ez nem azt jelenti, hogy ki is élnéd, de az érzés az, hogy izgató volt a látvány.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!