Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam apám péniszét?
Figyelt kérdés
Apàmnak van új barátnője, azt hitték később érek haza. Belèptem az ajtón és apám pont akkor igyekezett a fürdőbe álló farokal.
Soha nem làttam apàm farkát,nálunk ez mindíg is tabunak szàmitott hogy egymás előtt meztelenkedjünk.
Szégyenlem de nagyon felizgatott a làtvány, van hogy szoktam maszturbálni is. Szerintetek el fogom ezt tudni felejteni?
21 éves lány vagyok és van barátom.
aug. 31. 08:56
1/18 anonim válasza:
21 éves fiú vagy és ez nem a homoszexuális kategória.
3/18 anonim válasza:
Szerintem sem vagy lány,bizonyítsd be.
4/18 anonim válasza:
Ne kamuzz,jön az iskola,arra koncentrálj inkább!
5/18 anonim válasza:
Sok embernek nagyon élénk fantáziája van itt a GyK-n :D
7/18 A kérdező kommentje:
Megkérek minden 15 évest, hogy ne válaszoljanak tekerjenek tovább!
aug. 31. 09:20
8/18 A kérdező kommentje:
A privátokra nem válaszolok, írjatok ide azért tettem fel a kérdést
aug. 31. 09:27
9/18 anonim válasza:
Jaj istenem én is láttam már na és? Jó pasi és kész. Szerintem nem gáz néha elképzeltni ilyesmit.
10/18 anonim válasza:
Engem anyám látott meg álló farokkal
Az cikibb
18/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!