Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Panelban mennyire hallatszik a szex?
Hát nyáron mindenképp... mivel a sok idióta nyitva felejti az ablakot. Amúgy csak akkor, ha a nő nagyon sikoltozós fajta.
aug. 31. 01:49
2/12 A kérdező kommentje:
Hozzám csöngettek, de sztem nem voltunk olyan hangosak. Ablak bukón. Viszont a rugók kicsit szarok az ágyban..hehe
aug. 31. 05:47
Mindent hallani
A szomszéd szerda este és vasárnap reggel szokott már 2 éve
aug. 31. 07:16
Újépítésű tömbház, de nagyon hallatszik itt is. Szinte mindig tudjuk, hogy mikor dugnak a szomszédok, mellettünk is, de főleg akik felettünk laknak. Amúgy az a szomorú, hogy mennyire ritkán csinálják, pedig fiatalok vagyunk mind. Szerintem mi csináljuk a leghangosabban, barátnőm is nyög, de én is nyögök és az nagyon hallatszik. Plusz hogy keményen döngetünk az is hallatszik. Annyi, hogy legtöbbször késő este jutunk a szexig, és addig a gyerekek már alusznak, akinek van. De ilyen hogy szólogatni egymásnak, az gáz szerintem.
aug. 31. 07:26
Tökéletesen hallani mindent.
aug. 31. 08:15
A mi lépcsőházunkban egyedül mi vagyunk fiatalok. Nyuggerekkel vagyunk körülvéve. Igyekszünk diszkréten csinálni, de gyakran nem sikerül. Az alattunk lakó vénember már többször bekóstolt a lépcsőházban emiatt, hogy vegyünk másik ágyat, mert nagyon nyikorog alattunk, meg hogy ne nyögjünk hangosan. Engem nagyon utál, barátnőmmel viszont nagyon mézes-mázos tud lenni.
25f
aug. 31. 08:50
Néma csend van szex közben, egy mukk sincs mikor a páromat kielégítem, utána a szájába élvezek. Nem értem, miért kéne hallatszódnia a szexnek.
aug. 31. 08:56
A szomszéd pár egy nagyon helyes pár: a pasi rendkívül sármos, a csaj buja, szexi, stb.
A hálók úgy vannak kialakítva, hogy a fal egyik oldalán van a mi ágyunk, a fal másik oldalán közvetlenül a fal mellett az övék.
Tökéletesen hallani mindent oda-vissza. Totál olyan, mint ha egymás mellett szexelnénk.
Már többször eljátszottunk a gondolattal, hogy egyszer áthívjuk őket, úgyis tudunk már mindent egymásról...:)))
Tegnap együtt mentünk fel a lifttel, kis híján megtettük az ajánlatot. A csaj szerintünk azonnal benne lenne, a pasi kicsit kimértebb.
aug. 31. 09:06
Én is aggódtam az áthallatszódás miatt, de érdekes módon nekem 3 irányból van szomszéd a hálónál, de semerről sem jön semmi zaj. Max ha valamit leejtenek vagy házibuli miatt nagyobb zaj van az ami érzékelhető, egyébként semmi. Nekem se reklamáltak még, mondjuk egyik nő sem volt az üvöltözős fajta akit eddig felhoztam, és én sem vagyok az :D 34/F
aug. 31. 09:13
Kapcsolódó kérdések: