Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként buliban? Melyik a reálisabb? Saját tapasztalat?
Figyelt kérdés
Buliban milyen tapasztalataitok vannak? Szopni, vagy inkább csak kiverni a pasinak? Esetleg ujjazás, szex belefér? Ti személy szerint melyiket preferáljatok?aug. 30. 17:13
4/13 anonim válasza:
Ezek közül csak a szex jöhet szóba,olyan egyoldalú dolog nem.Ha adottak a körülmények hozzá.Egy külön szoba például.
5/13 anonim válasza:
Ha lány vagy, próbáld ki!
- Leülsz egy székre. De ruhában!
- Eléd állítasz 1-2-4-6-... pasit.
- És parancsolj rájuk, hogy verjék ki maguknak/egymásnak!
- Amikor végeztek ennyit mondj, majd gyere ki! "Gyenge volt srácok."
9/13 anonim válasza:
Én szemmel szoktam kiverni, mivel kancsal vagyok ezért gyorsan elmennek. Mármint elmennek jó messzire tőlem.
10/13 anonim válasza:
Egy kis kezimunka szopas szokott ritkabban lenni
De szexre van pelda szimpatia alapjan elvonulunk akar hazibuliba szorakozohelyen meg kimegyunk ha ugy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!