Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,lefeküdnétek a főnökökkel magasabb pozícióért és saját irodáért?
Figyelt kérdés
aug. 30. 08:47
11/23 anonim válasza:
Nem, sőt rettegek, hogy olyan szituációba kerülök, ahol ezt valaki felajánlja. Mert ez általában úgy néz ki, hogy ha nem fogadod el akkor vagy kirúgnak vagy leépítenek vagy kicsesznek veled. Jól ebből nem jöhetsz ki, ha nem akarsz ilyesmibe belemenni.
15/23 anonim válasza:
aztán csodálkozik az ember, hogy valami cégnél ügyet intézne, és csak bamba, miniszoknyás prostituáltak pislognak minden szobában...
16/23 anonim válasza:
Akkor ezért van a hivatalok többségében semmihez nem értő idióta, dilettáns, női alkalmazott...
17/23 anonim válasza:
Azért nem csak a bamba miniszoknyás prositik térdepelnek a főnöknek a magas havi fizetésért, szóval azért lehet ügyet intézni is.
18/23 anonim válasza:
Engem beiskoláztatott és biztosította az előmenetelemet a cégnél. Egyszerű minőségellenőrből mára junior folyamatmérnök lettem, egyetem folyamatban
19/23 anonim válasza:
Ha nincs barátom, és tetszik a főnök, szívesen lefeküdnék vele. Élvezem, ő is, és még a munkában is jól járok. Csupa előny.
20/23 anonim válasza:
Pont azért hagytam magam többször is, mert teljesen mindegy, h hogyan teljesítek, milyen végzettségeim vannak, hány nyelven beszélek...stb semmit nem mozdultam előrébb, mert nem tettem a főnök kedvére.
Belementem a dologba, mert 1) jó pasi volt. 2) Nem volt senkim. 3) végre észrevették, h kiváló vagyok a munkámban.
Emiatt adódott jobb lehetőségem máshol.
Túléltem, nem bántam meg
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!