Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nedvesedésen csökkenteni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nedvesedésen csökkenteni? Hogyan lehet?

Figyelt kérdés
Mikor elsőre elélvezek, annyi nedv jon belolem, mintha kiontottem volna egy pohar vizet. Nem tudom hogy normalis e ez a dolog, de engem zavar. Vagyis jol esik nagyon de ez nem hiszem hogy ok. Orvoshoz lehet el kene menni. Parom az elso baratom, 19 eves vagyok. Nagy tapasztalatok nincs. Parom szerint ez normalis.

aug. 30. 06:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki hogy ilyen vagy.

A párodnak meg tetszik is, akkor mégis mit akarsz!!

aug. 30. 06:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Imádnám!

Mázlista a barátod!

aug. 30. 07:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális, nekem is ilyen
aug. 30. 07:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
...a barátnőm. 3-as vagyok, ez lemaradt, a rendszer előbb elvitte
aug. 30. 07:28
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Ez teljesen normális én imádom jelenlegi barátnőm nem képes rá sajnos
aug. 30. 08:19
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
"Nedvesedésen csökkenteni?" <- NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! :D
aug. 30. 08:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kéne csökkenteni. Nem hétköznapi dolog, de pozitív irányba.
aug. 30. 09:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy minden no ilyen, de bizony vannak sokan, akik ilyenek. Teljesen normalis. Csinalni nem tudsz vele mit. Van aki nedvesebb. Van aki kevesbbe. Ferfiban is van kis es nagy farku. Ezt kaptuk a termeszettol. Amugy a ferfiakat jobban izgatja a sok nedv, mint a keves. Ugy hogy ezen ne agyalj. Elvezd igy, ahogy van.
aug. 30. 09:32
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Rendebn van ez azoknál akik szeretik a szexet.
aug. 30. 10:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen rendben veled minden. Oké, az átlagnál jobban nedvesedsz, de ez inkább izgató, mint rossz dolog... törölköző alád, aztán dugj amennyit csak tudsz 😁
aug. 30. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!