Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek, esetleg tapasztalt férfiak, igaz szerintetek, hogy az eredetileg fekete hajú nőknek nagyok a kisajkaik, míg a világos, szőke hajúaknak meg kicsik?
Van egy nagy nőcsábász haverom, minden hónapban új "menyasszonya" van, ő a fentieket állítja.
Jó pár csajom már nekem is volt és egy igazán fekete hajú volt köztük, neki tényleg nagy, kilógó kisajkai voltak a puncijának, a többi világos hajú volt és baba puncijuk volt, lehet, hogy igaz a megállapítás?
(régi csajokra emlékszem ugyan, de sok szőkének festett haja volt, nem igazán tudom az eredeti haj színüket, de gondolom nem sötét fekete az eredeti)
" nagyon kövér a nő akkor kicsit behízik a p.nci."
ezt nem nagyom értem, a kisajkak nagyságáról lenne szó, hogy az kilóg a punciból az eredeti feketéknek és baba puncija van az eredeti szőkéknek, ez lenne az állítás
Mi összefüggés lenne a kettö között szerinted? 😅
Azt megkérdezhetem milyen mikor behízik a punci? 🙂
Na, ez szuper, ilyen hozzászólások kellenének és akkor tényleg jó következtetést lehetne levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!