Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek felnőttként nagy a farka, annak tiniként is az volt?
Figyelt kérdés
Büszkék voltatok rá?aug. 29. 12:46
2/16 anonim válasza:
Engem zavart… 14-15 évesen már 18 centi volt és ez mellé nem voltam valami magas 165cm. Strandon ha felállt akkor problémát okozott 😁 később már nem zavart. Azóta is büszke vagyok rá😁
3/16 anonim válasza:
Biztos nem felnőtt évei alatt nőtt akkorát :D
5/16 anonim válasza:
Nem tudom miből gondoljàtok hogy áldás a nagy pénisz. Nekem mèg nem is az az extrém nagy (20cm) de rohadt kényelmetlen tud lenni mikor nem tud ellazulni a partner mert mindig attól fél mikor fog fájni éppen neki.
6/16 anonim válasza:
Igen, tiniként is az, 17-18 éves korodra éri el a végleges méretet - pont úgy ahogy a testmagasság is.
Tiniként még csudi büszke vagy rá, felnőttként már rájössz, hogy ettől nem lesz több csajod, s nagyon oda kell figyelned, hogy ne okozz vele fájdalmat a szűkebb csajoknál.
7/16 anonim válasza:
Nem kicsi van, tiniként is kicsi volt. Sose volt nőm ez miatt...
8/16 anonim válasza:
#5 Inkább bárcsak 20cm-s farkam lenne mint most 14cm.
10/16 Senior Séf válasza:
12 éves korom óta nem nőtt. Akkor is 18-19 centi volt, meg 50 évesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!