Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok!Bejönnek a bőrszerkós mocis csajok?
Figyelt kérdés
aug. 28. 20:54
1/9 anonim válasza:
Igen. Nekem a bőrhatású cuccok is bejönnek. Feleségemet is több férfi megdicséri ha bőrhatású nadrágban van.
2/9 anonim válasza:
Nagyon is, nem is tudnék elképzelni náluk dögösebbet. Kár, hogy nekem semmi közöm a motorozáshoz, szóval párkapcsolat kizárva velük XD
3/9 anonim válasza:
Mivel motorozok, így természetesen. Így ismertem meg a barátnőmet
4/9 anonim válasza:
Sasok. Hívjátok a sasokat ők mindig segízenek
5/9 anonim válasza:
Ha Dainese ruhában vannak, azt szeretem a legjobban.
6/9 anonim válasza:
Mondjuk a vastag bőr, az annyira nem. de a tapadós vékony bőrhatásútól teljesen kivagyok. :D :D de a stílust azt csípem. :)
8/9 anonim válasza:
Igen, csak én nem jövök be nekik, mert nem ilyen vagyok. :D
9/9 anonim válasza:
Hát én figyelem a motoros nőket. Biztos vannak szépek is köztük, de a legtöbbön a bőrszerkó sem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!